Ивайло Чочев официално бе представен като нов футболист на Лудогорец

...
Ивайло Чочев официално бе представен като нов футболист на Лудогорец
Коментари Харесай

Чочев: Идвам в Лудогорец, за да стана шампион, да спечеля Купата и да играя в Европа

Ивайло Чочев публично бе показан като нов футболист на Лудогорец след прехвърлянето си от ЦСКА 1948. 

“Чувствам се добре. Мисля, че преди две години и половина влязохме в контакт. Още тогава желаех да дойда, само че не можаха да се схванат с предходния ми клуб ЦСКА 1948, другояче още тогава бях дал единодушие. Идвам тук, с цел да стана шампион, с цел да печеля Купата и с цел да играя в европейските шампионати ”, показа Чочев.

“Да, несъмнено, че ще е мъчно. За всеки един футболист е хубаво и мечтае да играе в европейските шампионати, само че радващо е, че тимът има много мачове в шампионата, борим се за Купата, тъй че има много мачове за всички и мисля, че мога да оказа помощ в тези оставащи други два шампионата ”, добави той.

След това халфът приказва и за номер 18, с който ще играе за разградчани:  “Това е моята рождена дата. В съвсем цялата ми кариера съм играл с този номер и се веселя, че тук ще мога да играя с него. Един номер, който мисля, че ми носи шанс и с него се представям добре "

“Разбира се, че има. Тук мисля, че пристигам в един тим, който в Европа е много прочут. Най-добрият тим в България, с най-хубавите футболисти. За всеки един футболист е чест да играе в най-хубавите тимове. Като сложим и базата, тъй като аз съм идвал и различен път тук и знам изискванията какви са, мисля, че не ми трябваше доста време, както сподели господин Моци, бързо се разбрахме ”, приключи Ивайло Чочев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР