Ивайло Чочев е официално футболист на ЦСКА 1948. След изявен

...
Ивайло Чочев е официално футболист на ЦСКА 1948. След изявен
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 привлече Ивайло Чочев

Ивайло Чочев е публично футболист на ЦСКА 1948. След изявен интерес от няколко клуба към халфа, Чочев реши да продължи бъдещето си с „ армейците “ и сложи подписа си под тригодишен контракт.

С привличането му конкуренцията в състава на Красимир Балъков става още по-сериозна, а богатият боеприпас от опитни играчи с впечатляващи визитки в отбора на “червените” продължава да нараства. 27-годишният Ивайло Чочев към този момент натрупа голям брой солидни мачове зад тила си, а клубовете дотук в кариерата му са Чавдар (Етрополе), ЦСКА и италианските Палермо и Пескара.

За две години в ЦСКА изигра 50 мача и вкара 9 гола. Най-много дуели има с фланелката на Палермо – близо 120 в границите на пет години. Именно с отбора от Южна Италия Чочев игра и три сезона в Серия „ А “, като беше в сърцето на халфовата линия на тима в цели 75 мача от елитното италианско състезание, в които означи 6 гола. Записал е и близо 20 срещи с екипа на националния тим на България.

Чочев изрази задоволството си след сполучливия трансфер в ЦСКА и добави: „ Благодаря на ЦСКА 1948, че ми подаде ръка в сложен за мен миг. Нямам самообладание да се върна на терена и да играя добре. Футболът ми липсваше доста през тези месеци, в които бях контузен. Присъединявам се към добър и упорит тим с доста млади стимулирани футболисти и качествени опитни състезатели. Щастлив съм, че всичко към този момент е публично “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР