Ивайла Бакалова изневерява на любовника си Веселин Денков, по-известен с

...
Ивайла Бакалова изневерява на любовника си Веселин Денков, по-известен с
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова слага рога на Весо Брадата с богат арабин

Ивайла Бакалова изневерява на любовника си Веселин Денков, по-известен с прякора Весо Брадата с богат арабин, носи най-новата световна клевета, написа jilo.bg

Застаряващата миска забърсала богат арабски предприемач с който мачка чаршафите при визитите си в Дубай, а напоследък те стават все по-чести.

За Свети Валентин Ивайла също бе в Дубай, само че без Весо, видяха столични клюкари. За екзотичното местенце тя отлетя в компанията на Роси Черногорова и някогашният брачен партньор на Маги Сидерова – Борислав Желязков, прочут като Боби Манекена. Бакалова е навила двойката да пътува с нея за заслон и да оправдае следващия си полет до Дубай.

Не се знае от какъв брой време Ивайла има връзка с арабина, само че осведомени настояват, че миската е увлечена в случай че не по богаташа, то сигурно по неговата банкова сметка.

Във времето, когато Ивайла живееше в Дубай, заработваше някакви пари като брокер на недвижими парцели, само че откогато се прибра в България, разчита единствено на финансовата благотворителност на Весо Брадата. А той, както е известно, е супер свидлив и цепи стотинката на две.

Когато Денков бе задържан с обвинявания, че е главатар на лихварска тайфа, Ивайла Бакалова не спря да реве пред медиите, че го обича и ще се бори за свободата му. Явно това са били единствено празни приказки. А престоят му в ареста й е пристигнал супер добре, с цел да може в същото време да се радва на богатия си ухажор.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР