Ивана Симеонова заема 2-рото място на Откритото първенство за младежи

...
Ивана Симеонова заема 2-рото място на Откритото първенство за младежи
Коментари Харесай

Ивана Симеонова втора в Откритото първенство на Чехия

Ивана Симеонова заема 2-рото място на Откритото състезание за младежи и девойки на Чехия по голф. Турнирът е един от най-силните на остарелия континент, а участниците заемат доста от челните места в международната ранклиста.
Игрището Kuneticka Hora, където се организира шампионатът, е едно от най-трудните на континента със своята дължина от 5 868 метра за дамите, което се равнява съвсем на дължината на някои мъжки стадиони в родината ни. Много пясъчни бункери и водни трудности пречат на състезателите, а през днешния ден времето несъмнено не беше съдружник, като вятърът на моменти надвишаваше 25 км/ч.
Ивана стартира с парове на 1-ва и 2-ра дупка, последва инфарктна 3-та, като след удари от три извънредно сложни позиции тя съумя въпреки всичко да избави богито. Богито и на 4-та бе поправено с бърди на 5-та, а до края на девятката в скоркартата й се наместиха още 3 спомагателни удара, което оформи и първата част на игрището на +4.
Втората половина Ивана изигра на равнище 0, макар сложните обстановки, в които попадаше състезателката на Про Голф Спортен Клуб и националния тим на България. Така, с заключителен резултат от +4, нашето момиче разделя второто място с класната състезателка на домакините Габриела Виту, а лидерка е също чехкиня, Агата Влахова. Утре Ивана започва в 8:30 локално време. Класирането може да следите тук!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР