Ивана избяга в Турция, за да празнува рождения си ден!

...
Ивана избяга в Турция, за да празнува рождения си ден!
Коментари Харесай

Ивана избяга в Турция за рождения си ден! Празнува с дъщеря си и бузукарката Стояна

Ивана избяга в Турция, с цел да чества рождения си ден! Това показа особено пред „ България Днес “ най-обичаната родна певица точно на персоналния си празник в понеделник. Незабравими страсти и еуфория подтикнаха изпълнителката на безконечните шлагери „ Шампанско и сълзи “ и „ Празник всеки ден “ да посрещне своя 53-ти рожден ден в южната ни съседка. В приятната компания на щерка й Теодора и най-хубавата й другарка Стояна положителното въодушевление съпътстваше Ивана през целия ден.

Приятели, сътрудници и десетки почитатели също не пропуснаха да поздравяват изпълнителката, като й пожелаха на първо място здраве, доста обич и креативно ентусиазъм за нови песни и нови концерти. Певицата на народа разчупи традицията и вместо на торта, постави розова свещичка на малко кексче. Ивана духна огънчето, до момента в който беше заобиколена в заведение от околните си приятелки.

Факт е, че изпълнителката е почитателка на огромните празненства. През 2020 година рождения ден на безконечната фолк хала продължи цели два дни, наситени с поздрави и почерпки за нейно здраве. По проект купонът би трябвало да събере семейство и фенове на Ивана на сцената в Бургас, само че ползата към нея е толкоз огромен, че уредниците я канят и на идната вечер да продължи с веселбата.

Освен безбройните пожелания по време на двете й участия Ивана получи десетки дарове, измежду които и златно колие. Въпреки че е затрупана с блага, певицата показа, че е щастлива да изживее всеки момент с почитателите си и материалното не я интересува. Изпълнителката постоянно провежда празниците си непринудено - звъни на заведение, музиканти и обезпечава храната, само че акцентира, че се усеща изключително щастлива, когато чества с феновете си.

Ивана е безапелационна, че най-хубавите празници прекарва, когато е на работа, тъй като това е нейното предопределение. За благополучие певицата може да си разреши да пътува без проблем отвън границите на България, защото се е ваксинирала още през юли. Въпреки това заболяването не я подмина и Ивана прекара подлия вирус, който за малко я остави без глас. Чалга фурията споделя, че миналата година не е била по никакъв начин лесна за нея, защото през май звездата изгyби татко си Тодор Калудов, който се спомина след затруднения от COVID-19. Личната покруса подтиква Ивана да направи огромен концерт в негова памет. По думите на изпълнителката музиката е единственото нещо, което може да я излекува.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР