Ивана има ритуали, които спазва по празниците Ивана спазва специални ритуали

...
Ивана има ритуали, които спазва по празниците
Ивана спазва специални ритуали
Коментари Харесай

Ивана винаги посреща Нова година с червено бельо

Ивана има ритуали, които съблюдава по празниците
Ивана съблюдава специфични ритуали за празниците. Тя беше специфичен посетител в „Преди обед“, където разкри по какъв начин посреща именния и рождения си ден, приказва за загубата на татко си, както и за ритуалите, които съблюдава по време на празници.
Мащабни празненства
„На имените дни нормално стават по-големи и огромни празненства, тъй като няма човек, който да не знае Ивановден. Докато рожденият ден остава по-интимен, не всеки път съм го празнувала“, показа певицата Ивана.

Самата тя не знае по какъв начин ще чества през днешния ден. Обикновено тези празници ги провежда бързо. Звъни на заведение, музиканти и обезпечава храната. Тази година множеството й другари са заболели, само че певицата е уверена, че ще означи празника по някакъв метод.

„Най-хубавите ми имени дни съм чествала на работа. Когато си на присъединяване, всички честват с теб, има толкоз доста Ивановци, когато знаят, че Ивана пее тази вечер“, добавя тя. Певицата е кръстена на баба си Ивана, която също е пеела национални песни.
Сложна година
„Животът не е „Празник всеки ден“. Аз го поисквам на хората постоянно с песента ми, само че щастието е един момент. То се редува с горест, отчаяние… Колкото и да не желая да се наскърбявам в този ден, предходната година беше комплицирана и шеметна, в която се редуваха тъжни моменти и задоволство от сцената. Загубих татко си. Досега не ми се беше случвало да изгубя мой близък“, признава Ивана.
Загуба
Бащата на певицата си отиде при започване на май след затруднения от ковид. „Когато огънят пристигна в твоята къща и те подпали, да видиш какво се случва. Нито ти е до музика, нито ти е до пеене и си казваш „Какво толкоз направих, за какво ми го лиши толкоз рано?“, споделя за трагичната загуба тя.

Ивана споделя, че през миналата година е помъдряла. От началото на пандемията нито за момент не е вярвала, че тъкмо коронавирусът ще отнеме някой неин непосредствен.

Първият локдаун е бил и мотив за отмора за нея и сътрудниците й от сектора. Но по-късно идва осъзнаването, че си затворен и че губиш скъпо време. След персоналната покруса Ивана има огромен концерт, който не анулира поради татко си. Музиката лекува, уверена е тя, предават от ladyzone.bg.

„Това, че скърбя и душата ми страда, е мое чувство. Хората честват и аз би трябвало да изляза на сцената и да ги развеселявам. Баща ми ми беше пред очите в този миг и знаех, че ще ми каже „Ванче, бягай, не се занимавай с мен, аз съм там, където би трябвало. Пей“, признава певицата.
Ритуали
Ивана си има ритуали, които съблюдава по празниците. Един от тях е да облича алено долни дрехи под новогодишния тоалет, обаче не би трябвало да се повтаря от предходната година. На 31-ви декември в последния миг се е тичало да се купува особено долни дрехи за подобаващото посрещане на Нова година.
 Ивана постоянно посреща Нова година с алено долни дрехи сн. Инстаграм
Ивана постоянно посреща Нова година с алено долни дрехи сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР