Иван ИбришимовРумънският президент Клаус Йоханис, в синхрон с правителството, превърна

...
Иван ИбришимовРумънският президент Клаус Йоханис, в синхрон с правителството, превърна
Коментари Харесай

Президент и вицепремиер плачат за съд

Иван Ибришимов

Румънският президент Клаус Йоханис, в синхрон с държавното управление, трансформира северната ни съседка в непристъпна цитадела против съветската експанзия. Авиация, радари, задоволително елементи от съюзническите войски на НАТО, всичко належащо за въздържане на врага. Защото Русия разгласи Румъния, както и България за зложелател. Когато един вампирясъл деспот и империята му те разгласят за зложелател, против себе си също имаш зложелател и място за сантименти няма.
У нас „ потребни идиоти “ на най-високи държавни позиции отхвърлят съюзническа отбрана и оставят страната ни безпомощна против възможна съветска експанзия. Президентът Радев, наклеветен за натовски военачалник, прави и невъзможното да предотврати изпращането на нидерландски стелт самолети F 35 в България за отбрана на европейското и натовското въздушно пространство. Защото Русия изпитва смут от тях и не ги ще наоколо.
Вицепремиерът Нинова, прилежащите й министри и партията Българска социалистическа партия също са срещу „ ефовете “ и се опълчват на всяка концепция да приемем на наша територия батальон на съюзническите армии със смехотворния мотив, че и българската войска е натовска. Е, със руските таралясници сме изцяло предпазени. Доказани антинатовци с натовски причини!

Би било смешно, в случай че не би било съдбовно

Двама български генерали от запаса, Радев и Янев, към този момент промениха на съдружниците и неслучайно са в цялостна интернационална изолираност. Поне четири партии – Българска социалистическа партия, АБВ, „ Възраждане “ и „ Атака “, и още толкоз пропутински цивилен сдружения организират открита антибългарска, антинатовска, антиевропейска и антиамериканска политика. Защитават един деспот, военопрестъпник и предстоящ клиент на Хагския арбитражен съд, без да си дават сметка, че по този начин се трансформират в негови съучастници. Ала още по-лошото е, че по този начин свързват и името на България с варварските му действия.
Боже мой, същите те се страхували, че Русия ще вземе на прицел страната ни! Малоумници! България е на прицел от момента в който стана член на НАТО. И тъкмо в това участие през днешния ден е нашето избавление. Засега! Защото с дейностите си по този начин наречените русофили слагат де факто под въпрос използването на член пети от Вашингтонския контракт по отношение на България и заричането на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, че НАТО ще отбрани всеки квадратен сантиметър от територията си. Многократно съм писал, че стъпил на източния бряг на Черно Море, пактът няма да допусне Русия да го трансформира още веднъж във свое вътрешно езеро.
Големият съветски публицист Борис Акунин единствено преди два дни внимателно ни предизвести в изявление, че евентуално Путин няма да се спре след победа в Украйна и тогава България, като най-слаб сътрудник в евроатлантическото семейство би била също евентуален обект на офанзива.
Цяло знамение е, че стотиците хиляди руснаци у нас не са сътворили някакъв всеизвестен разгулен скандал, който да послужи като мотив за съветско нахлуване. В кремълската военна теория е очакван подобен вид за въоръжена отбрана на съветските диаспори по света. Колко му е една банална, само че преднамерено провокирана кръчмарска кавга да се трансформира в нарушаване на гражданските права на ушанките и безчинство над загадъчната съветска душа? Ех Тютчев, ех поете! Ум отново не е нужен с цел да се разберем.

Предадени от вътрешната страна

За всеки що годе осведомен с управническите структури у нас би трябвало да е ясно, че двете силови министерства плюс външното, както и специфичните служби са като сюнгер, напоен с настоящи и евентуални сътрудници на Русия. Това не е от през вчерашния ден, а е резултат от дългогодишна методична процедура, наследствена традиция от деветосептемврийския прелом през 1944 насам, която рядко се пропуква и може да бъде прекъсната, както в медицината, единствено и само с радикална терапия.
Когато цели партии, когато национални, огромни и дребни медии се оказват съветски сътрудници на въздействие, лустрацията, въпреки и закъсняла, е наложителна. Какво си мислите че беше настояването за референдум на „ Възраждане “ по отношение на имунизациите? Нищо повече от опипване на почвата за референдум за участието на България в НАТО. Само дето на замислилите „ хватката “ не са им стегнали мисълта и знанието. Защото президентските избори през 1996 година бяха всъщност референдум извоюван изрично от президента Петър Стоянов. В основата на неговата акция и негова цел беше концепцията за бъдещото участие на България в Европейски Съюз и НАТО и тя беше предпазена от ОДС, възприета от обществото и след това осъществена, въпреки и от други партии и персони.

Нека да сме наясно

България е подложена на тежко тестване. Русия едва ли ще си разреши директна експанзия против родината ни, нали въпреки всичко сме членове на НАТО. Но предателското държание на най-висши наши политици, зле скрито зад тъпа патриотарска агитация, отваря малка врата за тежки вътрешни противодействия, в това число етнически, към които съветската политика от дълго време се стреми.
Ние не просто сме в „ съвършена стихия “. Ние сме в Бермудския триъгълник сред Русия, Турция и Сърбия. В Ниш, на стотина километра по въздух от София е най-голямата съветска военна база на Балканите. Сръбският президент през вчерашния ден загатна нещо за сигурността на газовите доставки. Движение за права и свободи преди дни нападна премиера Петков за ланския сняг и водачът му незабавно по-късно пи височайши кафета край Босфора. Лавирането е мъчно, само че ми се ще Варна и Бургас да си останат български пристанища, да си върнем „ Росенец “ и „ Камчия “, а сърбите да не се трансфорат в съветска ракетна маша. Дано помнят историята.
При такива „ наши “ управници, Господ да ни е на помощ!
Р.S. Вчера министър председателят Петков беседва с вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис по нейна самодейност, на следващия ден в България идва военният министър на Съединени американски щати.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР