Иван и Николай са двете момчета, които усмихнаха деня на

...
Иван и Николай са двете момчета, които усмихнаха деня на
Коментари Харесай

Проговориха героите от историята от софийското метро с отвеяна девойка и две момчета

Иван и Николай са двете момчета, които усмихнаха деня на стотици хора с постъпката си. Както БЛИЦ писа момиче не помни телефона си в софийското метро, само че две момчета го намират и го предават в полицията. Когато телефонът е още веднъж в ръцете на притежателката си, тя вижда селфи на двамата герои.


Тримата описаха по какъв начин са се развили дейностите през вчерашния ден.
" Бяхме тръгнали да се прибираме към офиса, видяхме телефона и взехме решение да го върнем. Първо мислехме да звъннем на някого, само че телефонът беше заключен. Питахме дамата на билетчетата, да го оставим при нея, само че тя сподели, че би трябвало да го предадем на служител на реда. Чакахме го 15 минути, макар че бързахме ", споделиха момчетата в ефира на Нова телевизия и допълват, че са желали да оставят телефона на информация и да тръгнат, само че редът е бил различен - Трябва да се остави на служители на реда.



От своя страна момичето показва, че благодари и на служителя на реда, който също е бил доста благ. " Реших да споделя историята, на фона на всички неприятни вести

Момчетата пък били сюрпризирани, когато видели поста. " Ние го видяхме няколко часа откакто беше оповестено и беше набрало известност ", признават те.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР