Иван Христов най-после спокойно проговори за най-големия си порок –

...
Иван Христов най-после спокойно проговори за най-големия си порок –
Коментари Харесай

Иван Христов с разтърсващо признание: Ожених се за Вихра, без да я обичам, Ирина ме спаси от алкохола!

Иван Христов най-сетне умерено проговори за най-големия си недостатък – алкохола. Продуцентът не крие, че е бил мощно подвластен от спиртните питиета повече от 2 години и се е измъкнал само с помощта на огромната си обич към Ирина Тенчева и мъжката си дума, която е държал да съблюдава. Преместването на дуото Иван и Андрей от Би Ти Ви в Нова тв се оказва пагубно на Христов, който точно тогава залитва към чашката.

„ През по-голяма част от наличието ни в Нова тв съвсем нямах ден, в който аз да съм бил изцяло изтрезнял. В последните месеци започвах да пия от сутринта. Ставах в 7 сутринта и изпивах едно, след това второ, преди да се изкъпя, и трето, до момента в който се оправям за излизане. Бях на 3 уискита преди 9 часа сутринта. В офиса продължавах с бири и вино. Избутвах предаването и вечер преди финалните надписи и започнах да надигам огромни чаши с уиски, с цел да си махна главата. Пристрастих се тотално и се насочих към бездната. Не обръщах внимание на фамилията, което не усещах, че имам ” – споделя днешният въздържател, който едвам се е измъкнал от лапите на зависимостта си и се надява с описа си да помогне най-малко на един човек. Иван признава този призрачен миг точно, тъй като желае да е от помощ на хората, които се намират в сходна на неговата обстановка.

С алкохола продуцентът на „ Фермата ” си създавал паралелна действителност и по този начин бягал от действителността, работата и фамилията си. Близки до 42-годишният тв водещ загатват, че и тогавашната му брачна половинка Вихра Христова има „ заслуга ” за алкохолизма му. Той въобще не се чувствал благополучен с нея и търсел разтуха в чашката, а тя в никакъв случай не го серпантина да пиянства от сутринта.

„ Беше в действителност непосилен интервал. Моят фамилен живот с Вихра вървеше по инерция. С нея бяхме цели 7 години, преди да се оженим. За страдание след сватбата фамилният ни живот беше „ виртуален ”, не беше изпълнен с същинско наличие – и двамата сме имали виновност, само че да кажем, че моята виновност е била по-голяма. Семейството ни в никакъв случай не е било същинско ” – признава Иван за началото на тласкането си към алкохола. В издадена наскоро книга, отдадена на тандема, водещият на „ Фермата ” стига още по-далеч с признанията си. Той заявява, че се е оженил за Вихра, без въобще да я обича и сватбата им била просто „ един цирк ”.

Продуцентът обществено пое по-голямата част от виновността за раздялата си с Вихра Христова, само че двамата на няколко пъти се атакуваха из медиите.
Преди няколко години водещият на „ Фермата ” сподели писмо, което е получил и в което се твърди, че към този момент починалият режисьор Милан Кузов е бил ухажор на Вихра още преди тя да се загаджи с продуцента. Връзката им траяла и през първата година, когато Иван и Вихра са заживели дружно. В края на писмото се твърдеше, че след раздялата Христова е станала причина 63-годишният режисьор да напусне брачната половинка си. От своя страна Иван съобщи непосредствено в ефир, че няма желание да купува нови облекла на Кузов, визирайки, че някогашната му брачна половинка желае по-висока прехрана, която да послужи за прехрана на нея и към този момент някогашният й обичан. Тогава Иван упрекна екс половинката си, че правила отвратителни изявления, които едно дете не би трябвало да чува -  „ Татко ни напусна ”, „ Татко ти има ново семейство, има нови хора за които да се грижи ”. Оплака се в ефир, че цяла година бил подложен на тормоз. Вихра не разрешавала да вижда щерка си Ава за повече от 3-4 часа седмично. Днес всичко това е в историята и някогашната половинка на продуцента не не разрешава срещите на порасналата девойка с баща й, както и с новата му жена Ирина Тенчева, която стана известна като „ най-хубавата майка ” и с семейството на първия си мъж Сарачинова.

Екранната половинка на Андрей Арнаудов си харесал Ирина още при едно от гостуванията й в „ Сблъсък ”, само че любовта им пламнала откакто изкусната майка и стопанка спечелила конкурс на продуцентите за водеща на една от рубриките им в неделния блок на Нова тв „ Станция Нова ”. Тогава софиянецът се взема решение да напусне жена си Вихра, с която е трагичен, и да се отдаде на любовта си с Ирина.

„ Ирина ми избави живота и физически, и духовно ”, по този начин тв продуцентът стартира описа за един от най-трудните и интервали в живота си. От страниците на биографичната книга на Иван и Андрей „ Братя по сърце ”, излиза наяве, че точно Тенчева изиграва голяма роля в неговото отрезвяване. Няколко месеца откакто двамата усещат първата искра, Иван си дава сметка, че не може да продължи с пиенето.

„ Преди да мина към физическото пристрастяване, моята потребност от алкохол беше да се сътвори паралелна реалност, която е по-лека за понасяне. Никога не ми се е налагало да пия, с цел да ми е бърз мозъкът и да пущам смешки по време на предаване. Аз пиех поради останалите 23 часа, в които не съм в ефир ”, повдига завесата Иван, който от 10 години няма взаимозависимост към алкохола. Последно тв водещият на „ Фермата ” си е разрешил да изпие чаша вино след раждането на сина си Самуил, преди 7 години.
„ Един ден дадох дума, че ще спра. На първия ден изпих две бири, на втория една, а на третия стопирах. Цяла седмица си мислех, че всичко е наред, само че след това стана ужасно, изключително в нощите. Ирина беше очевидец на абстиненцията, сменяше чаршафи и пижами дружно с мен, грижеше се за мен като за болен. Тя не просто ми оказа помощ, тя беше повода да се осъзная. Ако не беше Ирина, може би сега нямаше да съм жив, тъй като преди нея нямаше мощ която да ме спре ” – това са най-разтърсващите думи на Иван от изповедта му за алкохола.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР