Иван Димитров е сред финалистите в петия сезон на X

...
Иван Димитров е сред финалистите в петия сезон на X
Коментари Харесай

Иван Димитров: X Factor е като сбъдната мечта

Иван Димитров е измежду финалистите в петия сезон на X Factor. Той е в тима на Момчетата с наставник - Криско.

Иван дефинира себе си като перфекционист, който дава най-хубавото от себе си. Най-голямата му фантазия е сцената, от която се надява в никакъв случай да не слиза. Любимият му жанр е R&B, а безспорният му любимец от тази категория е Алиша Кийс. Именно с нея мечтае за дуетно осъществяване наред с Бионсе, Джеймс Артър и Мария Илиева.

Как се е чувствал след първия лайф и какво е посланието, което желае да съобщи с музиката си, разберете от изявлението с Иван Димитров за Vesti.bg.

- Какво е за теб X Factor?

- X Factor е като сбъдната фантазия. Винаги съм следял всички стадии на шоуто, от самото му начало, само че в никакъв случай не съм си представял, че ще бъда на мястото и с тези хора! Едно прелестно преживяване. Много съм признателен на хората, на ментора ми, на журито и на екипа на предаването, без чиято поддръжка нямаше да съм тук.

- Кои са най-важните качества за един реализатор, с цел да се трансформира в любим на публиката?

- Според мен най-важното качество е едно - просто даденият реализатор да бъде себе си и да покаже актьора, който се крие в него.

- Какво е посланието, което искаш да предадеш на публиката с музиката си?

- Борете се за това, което желаете да ви се случи!

- Страхуваше ли се от нещо по време на първия лайф и какво ти дава убеденост след всеки идващ концерт?

- Не бих споделил, че съм се страхувал, по-скоро бях доста разчувствуван, всеки един от стадиите ми даваше повече убеденост. Сега към този момент излизам на сцената и си споделям - "Това са твоите 3 минути, изживей ги, забавлявай се! ".

- Какво ново научи за себе си, откогато си във формата?

- Научих, че съм доста по-силен, в сравнение с си мислех. Също по този начин, научих, че няма невъзнаграден труд!

- Какъв би трябвало да бъде X Factor-ът на България?

- За мен персонално X Factor-ът на България би трябвало да бъде сложен реализатор, т.е. би трябвало по едно и също време да е доста добър артист, доста добър актьор, да влиза във всеки един облик, който му е заложен и да се оправя с това доста добре! И най-важното - би трябвало да вълнува публиката!

- Какво би споделил на всички хора, които нямат задоволителна храброст да преследват фантазиите си?

- Борете се за това, което желаете и за това, за което мечтаете! Не чакайте да се случи наготово! И вярвайте в себе си!!!



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР