Иван АнчевПо повод възмутена публикация на стената на приятел (познавам

...
Иван АнчевПо повод възмутена публикация на стената на приятел (познавам
Коментари Харесай

Пет прости стъпки, за да неутрализираме кръглите български идиоти

Иван Анчев

По мотив възмутена обява на стената на другар (познавам индивида, българолюбец е), ми нахлуха следните мисли в главата:
“Полезни идиоти” е определение, обещано от Ленин на симпатизантите в западноевропейските страни към болшевиките и болшевишката гражданска война.

“Кръгли идиоти” е определението, което давам аз за тези, написали въпросните ФБ-постове до посолството на Руската федерация в България (вж. фотографията по-долу).
Какви са “кръглите (български) идиоти”?

1. Безродници са.
2. Предатели са.
3. Хюмнета (варненци знаят какво значи това), които на следващия ден могат да подпишат писмо-призив с искане за отбрана от Самая Могучая (колко е “могучая” я гледаме към този момент 15 ден в Украйна, само че това е различен въпрос), против българското “фашистко/нацистко правителство”.
Ето за какво предлагам: (все от някъде би трябвало да стартира прочистването, нали по този начин?):

А) ГДБОП - Министерство на вътрешните работи (отдел “Киберпрестъпност”) по каналите за оперативно съдействие да откри действителните ползватели на тези профили (по IP-адреси, и-мейли дадени за регистрация, интернет-доставчици и др.);

Б) След определяне на лицата, да бъде сезирана Прокуратурата на Република България (ПРБ);

В) На съображение Наказателният кодекс на Република България (Особена част), Глава Първа - Престъпления срещу Републиката*, Раздел II Предателство и шпионство, член 98, ал.1 и алинея 2 Прокуратура на Република България образува прокурорска инспекция за закононарушения срещу Републиката. Ако такива бъдат открити, в хода на правосъдния развой, наказването е от 5 до 15 години отнемане от независимост.

Г) Осъдителни присъди (силно се надявам, че ще има такива, при все това не се меся в работата на българския съд) в горе инструкции размер (между 5 и 15 години) за отговорните. Така, след няколко сходни показни процеси, “кръглите идиоти” бързо ще се спихнат до “курназ-бабаити” в панелната кухничка, перчещи се пред жена си, балдъзата и баджанака.

Д) сигурен съм, че в случай че успеем да опазим 10 години България без всякаква връзка с Русия и произлизащите от това корупционни, олигархични и енергийни зависимости и ще бъдем “Швейцария на Балканите”, както споделяше класикът.

* Глава Първа (Особена част) Раздел II. Предателство и шпионство Чл. 98. (1) Който подбужда непозната страна или социална група в чужбина към война или друго враждебно деяние срещу Републиката, се санкционира с отнемане от независимост от пет до петнадесет години. (2) Същото наказване се постанова и на оня, който извърши деяние за да провокира война или друго враждебно деяние срещу Републиката.
 rusofili_fese.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР