Италия въвежда задължително изследване за коронавирусна инфекция за всички, които

...
Италия въвежда задължително изследване за коронавирусна инфекция за всички, които
Коментари Харесай

Италия иска задължителен ковид тест за пристигащите от Европа

Италия вкарва наложително проучване за коронавирусна зараза за всички, които идват на италианска територия от страни от Европейския съюз, се споделя в заповед, подписана от министъра на опазването на здравето Роберто Сперанца.

Тестът би трябвало да бъде осъществен преди пътуването до Апенините и да бъде възложен на превозвача преди отпътуването. В преамбюла на постановлението се акцентира, че решението е взето основно поради разпространяването на варианта на ковид Омикрон.
Ръст в броя на инфектираните с ковид у нас, настанените в лечебни заведения понижават
Броят на новите случаи на коронавирус се усили и като безусловно число, и като %. 1959 са новооткритите случаи за 13...
Прочети повече
" За неимунизираните, в допълнение към негативния резултат от теста, се планува карантинен интервал от пет дни ", се споделя в заповедта, чието деяние е лимитирано до 31 януари. То ще влезе в действие от на следващия ден. Досега за пътешестване в границите на Европейския съюз беше задоволително представянето на електронно уверение, което можеше да се получи след прекосяване на цялостен цикъл на имунизация или след негативен тест за Covid-19. Подобни ограничения се вкарват и в редица страни отвън Европейски Съюз, които Италия счита за " по-безопасни " във връзка с инфекциите. Сред тях са Съединени американски щати, Канада, Южна Корея, ОАЕ, Аржентина, Япония и други

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР