Италия в лицето на група Манескин са големият победител на

...
Италия в лицето на група Манескин са големият победител на
Коментари Харесай

Екслузивно: Интервю за БНТ с големия победител на Евровизия

Италия в лицето на група " Манескин " са огромният победител на " Евровизия ". Рок ария на италиански език, с обръщение за другите и с доста сила завоюва сърцата на публиката, както и вота на националните журита. Залата в Ротердам безусловно избухна от ръкопляскания при тяхното осъществяване. Групата даде извънредно изявление за Българска национална телевизия.

" Ние не дойдохме тук с големи упования. Тук сме единствено, с цел да осъществим нашата ария, да споделим нашата музика, да бъдем такива каквито сме. Така че сме в действителност щастливи от това, което се случва с нас. Основно за нас е да споделим музиката си. Така и пеем. И като че ли хората в действителност харесват нашата ария и сме доста, доста щастливи от това ", сподели вокалистът на " Манескин " Дамиано.

" Ние сме просто четирима души, които обожават това, което вършат. Свирим рок и макар, че това може би не е най-често срещания жанр музика, който се прави в наши дни, ние сме доста щастливи да свирим рок. И в действителност сме уверени, че най-важното е да правиш това, което обичаш, и да бъдеш същински. Точно такива се опитваме да бъдем ние ", сподели басистът на групата Виктория.

Българска национална телевизия: Има ли рецепта за печелене на Евровизия?

" Ние доста се вълнуваме от присъединяване на Евровизия. Ние обичаме музиката ", сподели китаристът на Манескин Томас.

Той и басистът на " Манескин: споделят: " Не мислим, че има предписания ".

" Нашата персонална рецепта е постоянно да бъдем достоверни ", сподели вокалистът Дамиано.

" Не изпитваме напрежение. Просто доста се радваме да бъдем тук. Фокусирани сме върху музиката и просто желаеме да показваме себе си посредством нашата музика ", сподели Елтън - барабани на " Манескин ".

Българска национална телевизия: А в случай че би трябвало да изпеете своите усеща в този момент?

" О, това би била песента " I`m so excited " на Pointer Sisters. Ние сме разчувствани, в действителност разчувствани ", сподели вокалистът на " Манескин " Дамиано.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР