Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова), който е и световен

...
Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова), който е и световен
Коментари Харесай

Лубе подписа с чешки национал

Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова), който е и международен и европейски клубен първенец, разгласи привличането на второ ново попълнение - чешкият национал Ян Хадрава, оповестиха от клуба .
 Световен първенец чартърен от Лубе в СКРА
28-годишният диагонал игра през последните четири години в полския Олшчин, с който приключи на 8-о място в локалната Плюс Лига през миналия сезон. Преди това е играл две години във френския Нант, а в родната Чехия печели два пъти Купата с Дукла (Либерец). Хадрава има сериозен опит и в плажния волейбол, като показва Чехия на Европейските игри в Баку през 2015 година, където печели бронза.
 Лубе понижи заплатите на играчите с 30%
" За мен е огромно наслаждение и най-много страхотна опция да играя в италианския шампионат. Това е един от най-хубавите клубове, да не кажа - даже най-хубавият сега в света. Нямам самообладание да стартира това предизвикателство. Ще се постарая да направя всичко допустимо и ще дам всичко от себе си за Лубе ", сподели Ян Хадрава след подписването на контракта.
 Лубе притегли умел разпределител
" Щастлив съм, че Ян ще е с нас. Той е състезател, който съчетава чудесно качество на игра и опит и постоянно е бил съществена фигура в офанзива в тимовете, в които е играл. Той е доста техничен, има добра офанзива и добър сервис. Накратко той е чудесно попълнение за тима ни. Познавам го добре, тъй като съм го виждал да играе от другата страна на мрежата като противник по време на годините ми като треньор в полското състезание ", показа пък треньорът на Лубе Фефе Де Джорджи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР