Италианският търговски съюз извести, че служителите от производствения завод на

...
Италианският търговски съюз извести, че служителите от производствения завод на
Коментари Харесай

От Фиат не одобряват трансфера на Роналдо в Юве

Италианският търговски съюз извести, че чиновниците от индустриалния цех на автомобилната компания „ Фиат ” ще стачкуват поради прехвърлянето на Кристиано Роналдо в Ювентус за 105 милиона евро, оповестява Блиц.

Мотивът е, че заплатата на Роналдо – по непотвърдени данни 30 милиона евро годишно – ще бъде покрита посредством спонсорство от „ Ексор ”, компанията-собственик на „ Фиат ”.

„ Не е задоволително служащите да продължат да вършат големи стопански жертви, до момента в който компанията харчи стотици милиони евро за покупката на футболист ”, се споделя в известието.

Фамилия Аниели, която е притежател на клуба, както и един от огромните акционери в автомобилния тръст, се явява медиатор сред Ювентус и " Фиат ".

„ Повтаря ни се, че времената са сложни, че би трябвало да се задоволим със обществените помощи, до момента в който чакаме старта на производството на новите модели, които обаче по този начин и не идват. А до момента в който чиновниците и техните фамилии стягат още и още коланите, компанията взема решение да влага купища пари за привличането на един-едниствен човешки запас! ”

„ Това заслужено ли е? Нормално е за един човек да печели милиони, до момента в който хиляди фамилии не могат да изкарат даже доникъде на месеца! ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР