Италианският шампион Ювентус обяви какво е състоянието на голямата звезда

...
Италианският шампион Ювентус обяви какво е състоянието на голямата звезда
Коментари Харесай

Ювентус обяви колко сериозна е контузията на Кристиано Роналдо

Италианският първенец Ювентус разгласи какво е положението на огромната звезда на отбора Кристиано Роналдо, който получи травма по време на изявите си с националния тим на Португалия, написа Sportlive.bg. Нападателят бе сменен наложително след единствено 31 минути игра против Сърбия в мач, приключил при резултат 1:1.

Според информацията, оповестена от " бианконерите ", разтежението на Роналдо не е съществено: " Медицинските резултати в Португалия демонстрираха, че Роналдо е имал незначителни увреждания на флексорните мускули на дясното му бедро. Състоянието му ще бъде следено, след което ще бъде извършено друго проучване, с цел да се дефинира датата на завръщането му. "

Португалецът е прочут с това, че доста рядко получава травми, а даже и в тези случаи те са за къс интервал от време. Доброто здравословно положение на Роналдо се дължи най-много на усилената физическа работа по време на тренировки, а и отвън тях, както нееднократно е посочвал и самият той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР