Италианският производител на спортни и луксозни автомобили Ferrari отчете печалба

...
Италианският производител на спортни и луксозни автомобили Ferrari отчете печалба
Коментари Харесай

2023 г. е рекордна за Ferrari

Италианският производител на спортни и първокласни коли Ferrari регистрира облага за последното тримесечие на 2023 година, която надвиши прогнозите на анализаторите на Уолстрийт за края на една рекордна година за компанията, оповестява Българска телеграфна агенция.

Приходите на Ferrari за интервала възлизат на 1,52 милиарда евро. Те са над упованията на специалистите, които предвидиха, че постъпленията от продажби ще доближат 1,5 милиарда евро през последните три месеца на 2023 година
 Ferrari ще приема заплащания в криптовалути
Ferrari ще приема заплащания в криптовалути

След претенции на клиенти

Чистата облага на автомобилния производител за интервала октомври-декември възлиза на 294 милиона евро при 1,26 милиарда евро за цялата година.

Компанията Ferrari е доставила на пазара 13 663 спортни и първокласни автомобила през предходната година, измежду които 3245 през последните три месеца на 2023 година

Тенденцията през последните години е първокласният сегмент да пораства, макар общите стопански проблеми. Клиентите, които могат да си разрешат Ferrari, нормално не са толкоз подвластни от инфлацията и лихвените равнища при вземането на решенията си.

Освен това, върховите модели са и скъп актив, който резервира или дори с времето покачва своята стойност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР