Италианският национал от кубински произход Османи Хуанторена пусна своя серия

...
Италианският национал от кубински произход Османи Хуанторена пусна своя серия
Коментари Харесай

Османи Хуанторена продава маски с благотворителна цел

Италианският национал от кубински генезис Османи Хуанторена пусна своя серия маски с лика си. Посрещачът подхвана благотворителна самодейност с защитните средства в помощ на фондацията на именития разпределител на " скуадра адзура " Джакомо (Джак) Синтини. Плеймейкърът страдаше от левкемия, от която се излекува година по-късно.

Маските костват 15,99 евро и са за многократна приложимост, със заменяем филтър. От през днешния ден са в продажба на www.mascherineitaliane.store .

Звездата заяви за самодейността на профила си в Инстаграм. " Искам да ви показва специфична самодейност, която организирам, с цел да оказа помощ на един мой безценен другар: Джакомо Синтини. Той е страховит волейболист, само че преди всичко млад мъж, претърпял тестване в най-трудната игра от всички: живот. Той откри през 2011 година, че страда от рак и откакто го победи с всички сили, асоциацията му е резултат от тази победа през днешния ден. Поради тази причина в този сложен интервал е значимо да обединим сили, с цел да насърчим напредъка на проучванията за рак. Заедно с Mascherine Italiane Store създадохме план за реализацията на тези маски. Реших да дам персонален принос, като предоставих лика си на тази самодейност с нещо, който е незаменимо за вашето здраве през днешния ден. Част от средствата, събрани от продажбата им, ще отидат за асоциацията на Джакомо. Приканвам всички да се включат в набирането на средства с покупката на елементарна маска, тъй като приносът на всеки от нас може да промени нещата. Маската ще дойде в красива кутия дружно с записка с моите персонални благодарности. Благодаря на всички, дано да помогнем ", написа Хуанторена.



Сред първите, тествали продукта, са фамилията, съотборниците и приятелите на Османи, като се трансфораха в самобитни рекламни лица.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР