Италианският министър-председател Джорджия Мелони призна, че украинската контраофанзива не е

...
Италианският министър-председател Джорджия Мелони призна, че украинската контраофанзива не е
Коментари Харесай

Джорджия Мелони: Украинската контраофанзива не промени нищо, а мнозина са уморени от конфликта

Италианският министър-председател Джорджия Мелони призна, че украинската контраатака не е довела до кардинална смяна, само че в същото време доста хора са изтощени от спора. Тя сподели това в диалог с съветските шегаджии Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус), които се показаха за високопоставени африкански чиновници. Разговорът беше оповестен в канала на шегаджиите в Телеграм, предава ТАСС.

" Виждам, че мнозина са изтощени. Честно казано, може би сме покрай момента, когато всички ще схванат, че ни би трябвало излаз. Да, казусът е да се откри излаз, който да е допустим и за двете страни, без да се нарушава интернационалното право. Имам някои хрумвания по какъв начин да се оправим с тази обстановка, само че очаквам подобаващия миг, с цел да се опитам да изложа съображенията си ", съобщи Джорджа Мелони.

 " Контраофанзивата на Украйна може би не върви по този начин, както са очаквали. Тя продължава, само че кардинално нищо не се е трансформирало. Имам поради ориста на спора ", добави италианският водач. По думите й всички осъзнават, че спорът може да продължи доста години, в случай че не се направи опит за решение. " Проблемът е какво решение е задоволително и за двамата, без да се провокират други спорове ", разяснява още италианският министър председател. Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР