Италианският министър на вътрешните работи Матео Салвини демонстрира какъв приоритет

...
Италианският министър на вътрешните работи Матео Салвини демонстрира какъв приоритет
Коментари Харесай

Министър се гмурна в басейн на мафията

Италианският министър на вътрешните работи Матео Салвини показва какъв приоритет за него е битката с мафията, като се гмурна в басейна на иззета от мафиот вила в Тоскана и изплува две дължини, следен от публицисти. Това съобщи Асошиейтед прес.

Вилата била иззета от мафиотски необут през 2007 година след правни процедури, траяли дълги години, и в този момент е превърната в почивна база.

Италианските прокурори от отдел "Антимафия " дълго упорстваха битката с проведената престъпност да се води посредством лишаване на нелегално добито от гангстерите имущество, включително къщи, хотели, ферми и заведения за хранене.

Партията Лига на Салвини се хвали, че е за стягане на ограниченията против престъпността, само че тематиката за проведената престъпност съвсем не присъстваше в предизборната ѝ акция. За лишаването на мафиотите от нелегално добитото от тях имущество Салвини сподели: "Трябва да оставим тези господа по долни гащи ".

Вътрешният министър упорства за ускорени процедури за конфискация, тъй че отнетата благосъстоятелност да може бързо да смени предопределение и използването си, съобщи Би Ти Ви.
Снимка: БТА/ AP
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР