Италианският гранд Милан разгроми баварския колос Байерн Мюнхен с 4:0

...
Италианският гранд Милан разгроми баварския колос Байерн Мюнхен с 4:0
Коментари Харесай

Милан разгроми Байерн при дебюта на Бонучи

Италианският гранд Милан разгроми баварския исполин Байерн Мюнхен с 4:0 в контрола в Шанхай, а дебют за " росонерите " направи някогашният защитник на Ювентус Леонардо Бонучи.

Головете за Милан означиха Франк Кесие (14) и Хакан Чалханоолу (84), а сред тях младият гений Патрик Кутроне (25, 43) два пъти опъна мрежата на Байерн. Двубоят беше проследен от 40 000 фенове и беше част от шампионата " International Champions Cup ".

За Милан това беше генерална подготовка преди гостуването на румънския Университатя Крайова на 27 юли от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Предвид близостта с България се чака доста български почитатели на " росонерите " да отскочат до Крайова.

" Понякога даже най-красивите бракове завършват. Дадох на Юве доста и взех доста, не беше елементарно, тъй като не можеш елементарно да забравиш седем години. Но когато седнахме да приказваме, нито една страна не искаше да продължава дружно.

В последна сметка нещата се получиха добре и за мен, и за Юве, и за Милан. При състояние че съм дал толкоз доста на Юве, не се усещам като изменник или наемник.

Ако ме освиркват почитателите, просто ще ме стимулират повече ", сподели от своя страна Бонучи, който мина в Милан против 42 милиона евро след седем години в Торино.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР