Италианският анализаротр Лучано Пасирани бе изгонен от телевизионен канал, след

...
Италианският анализаротр Лучано Пасирани бе изгонен от телевизионен канал, след
Коментари Харесай

Отново скандал! Уволниха италиански журналист за расизъм в ефир срещу Лукаку

Италианският анализаротр Лучано Пасирани бе изпъден от ефирен канал, откакто направи расистка забележка за Ромелу Лукаку, предлагайки на състезател да даде на нападателя "десет банана ", с цел да разсее белгиеца.

Коментаторът се появи като посетител в TopCalcio24 и съобщи, че Лукаку е друг от всеки различен състезател в Серия А.

„ Не виждам различен състезател в Серия А като Лукаку. Няма подобен нито в Милан, нито в Интер, Рома или Лацио. Той е един от най-силните и доста го одобрявам тъкмо поради това. Той е най-малко два пъти по-силен от Сапата от Аталанта ", съобщи журналистът.

"Тези играчи имат освен това от останалите. Това са момчетата, които създават попаденията и влачат тима. Ако излязат един на един с теб, си мъртъв, падаш на земята. Единственият метод да го изпревариш е да му дадеш 10 банана да яде. "

Скоро след изявлението, Пасирани осъзна грешката си и се извини, настоявайки, че се е пошегувал и не е целял растистки коментар. Режисьорът на канала Фабио Равезани излезе в ефир съвсем незабавно, с цел да повтори извинението и разгласи, че Пасирани в никакъв случай повече няма да се появи в малкия екран.

По-късно Равезани написа в обществените мрежи: „ Една част от предаването бе необятно публикувана и тя не включва последвалото опрощение на госта, по тази причина тежестта на коментара остава и изисква също съществени ограничения. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР