Италианските медии съобщиха в късните часове на съботния ден, че

...
Италианските медии съобщиха в късните часове на съботния ден, че
Коментари Харесай

Гръм в Италия: Сари е новият треньор на Ювентус

Италианските медии оповестиха в късните часове на съботния ден, че Маурицио Сари ще е новият треньор на италианския първенец Ювентус от новия сезон. Преговорите сред двете страни са минали позитивно и в последните дни Сари е взел решение да продължи треньорската си кариера при „ бианконерите”.

Заплатата на сегашния управител на Челси ще бъде седем милиона евро чисто, като разбивката и ще бъде 6 млн. + 1 като бонуси, оповестява журналистът от Апенините Танкреди Палмиери.

Официалното съобщение няма да пристигна до идния четвъртък, като това е първият ден след финалния мач за сегашния клуб на Сари – Челси, който в сряда вечерта ще се изправи против Арсенал във финалния мач за Лига Европа.

Журналистът от Италия също по този начин удостоверява, че три пъти Хосеп Гуардиола е отказал да застане отпред на „ остарялата госпожа:, като първият опит за привличане е бил след отстраняването тази година на Атлетико Мадрид през март. После от Юве са потърсили испанеца през април след елиминирането на Манчестър Сити от шампионата, а в последните седмици от италианския отбор са чули за следващ път „ не, благодаря” от Хосеп Гуардиола.

На Острова пък безспирно се твърди, че легендата на "сините " Франк Лампард ще замести италианския експерт на "Стамфорд Бридж ", само че това ще стане, откакто се изиграе плейофния мач на водения от Лампард Дарби Каунти против Астън Вила за последното място, даващо право за присъединяване в идващия сезон на Премиър лийг.

ESCLUSIVA:
LA JUVENTUS HA RAGGIUNTO L’ACCORDO CON SARRI!

GUARDIOLA HA DETTO NO PER LA TERZA VOLTA!

I dettagli:https://t.co/ukrrmIZiKs@SNAI_Official
— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) May 25, 2019

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР