Италианските медии разкриха, че нападателят на Наполи Аркадиуш Милик действително

...
Италианските медии разкриха, че нападателят на Наполи Аркадиуш Милик действително
Коментари Харесай

Съдбата е жестока: Милик твърдо аут за половин година

Италианските медии разкриха, че нападателят на Наполи Аркадиуш Милик фактически е претърпял ново скъсване на кръстните връзки в дясното си коляно. Макар че новината към момента не е доказана публично от клуба, е несъмнено, че полският национал още веднъж ще изкара дълъг интервал надалеч от футбола.

Лоши вести за Наполи

Бившият ас на Аякс претърпя същата травма, само че в лявото коляно, до момента в който бе с националния отбор на родината си през септември 2016 година. Това го остави отвън сметките съвсем за целия сезон, като едвам в края му таранът още веднъж помириса терен.

Сега обстановката е сходна, а това значи сред 4 и 6 месеца неявяване. Проблемът се случи през вчерашния ден при трагичното 3:2 над СПАЛ в Серия А. Макар че и играчът, и клубът пробваха да пратят окуражаващи послания след дуела, тази заран имаше изказване, в което стана ясно, че може да се стигне и до хирургическа намеса.

Тази вечер Милик е дошъл в Рим, където ще посети известния експерт професор Мариани. Очаква се обаче диагнозата да бъде доказана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР