Италианските медии отново пишат за аферата между Златан Ибрахимович и

...
Италианските медии отново пишат за аферата между Златан Ибрахимович и
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович и Дилета Леота с тайна вечеря в Сардиния

Италианските медии още веднъж пишат за аферата сред Златан Ибрахимович и Дилета Леота. Според списание Chi, което е добре осведомено с таблоидните злословия за локалните звезди, има освен това от другарство сред футболиста на Милан и най-сексапилната спортна журналистка на Апенините.
View this post on Instagram
on Aug 18, 2020 at 2:14am PDT
Наскоро Дилета постави завършек на връзката си с известния италиански боксьор Даниеле Скардина. За нея и Златан стартира да се приказва като за двойка след задявка в обществените мрежи. Двамата се срещнаха по време на карантината, когато бяха определени за основни герои в нова реклама на приложението за тренировки “BuddyFit”. Смята се, че точно по време на фотосите сред тях са прехвърчали искри.
 Наскоро Златан и Дилета бяха видяни да вечерят дружно с още няколко другари, с цел да няма подозрение, че сред тях има освен това, само че идващите им ходове изцяло ги разобличиха.

А точно Дилета Леота дойде в Сардиния на отмора, а Ибрахимович скоро по-късно я последва. Говори се за сантиментална вечеря в Сотовенто, ресторант на Коста Смералда, и признанието на Златан пред другар, че изпитва усеща към русокосата хубавица. Няма обаче фотоси, нито удостоверение, единствено клюки.
View this post on Instagram
on Aug 16, 2020 at 6:44am PDT
Златан Ибрахимович е женен, само че брачната половинка му Хелеп Сегер живее в Швеция с децата им. И макар че неотдавна футболистът беше на почивка със фамилията си, локалните медии пишат, че Златан и брачната половинка му се виждат по-рядко, откогато се появиха слуховете за Дилета Леота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР