Италиански боен кораб акостира във Варна. Разрушителят от военноморските сили

...
Италиански боен кораб акостира във Варна. Разрушителят от военноморските сили
Коментари Харесай

Италиански боен кораб акостира във Варна

Италиански военен транспортен съд дебаркира във Варна. Разрушителят от военноморските сили на Италия " Дуранд де ла Пене " ще бъде отворен и за гости.

88 школника се образоват на борда на „ Луиджи Дуранд де ла Пене”. Ескадреният миноносец е у нас в границите на образователната акция на кадетите от Морската академия в Ливорно. Вижте още за живота на борда на бойния транспортен съд.

40-дневното корабоплаване из Средиземно и Черно море оказва помощ на курсантите да развият на процедура навигационни умения и да вземат участие в интервенции по морска сигурност, наедно с 242-мата члена на екипажа.

През втората година от образованието си към този момент имат процедура в морските интервенции в действителни условия – дават наряди по защита и наблюдаване, извършват задания, изясни Франческо Марци, комендант на морската академия в Ливорно.

Преди дни разрушителят взе участие в патрулна интервенция край либийските крайбрежия.

„ Дуранд де ла Пене” гарантираше сигурността на останалите участници. Основната ни задача като военни е да опазваме човешкия живот, само че и да осигурим отбрана при противопоставяне на бизнеса на трафикантите”, сподели кап. Фабрицио Рутери, пълководец на кораба.

Кадетите са второкурсници в Морската академия в Ливорно, която от 1881 година насам основава бъдещите ръководители на Военноморските сили на Италия. Сред курсантите е и Сандра, която от дете мечтае да стане пехотинец, а в този момент специализира морска медицина.

Разрушителят може да прихваща надводни и наземни цели оттатък хоризонта, както и да открива подводни обекти. Въоръжението му разрешава противовъздушна защита с пай и междинен обхват.

Всички искащи могат да се качат и да прегледат от близко ескадрения миноносец в събота и неделя сред 15 и 18 ч.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР