Италианската телевизия РАИ представи протокол за провеждане на тазгодишното издание

...
Италианската телевизия РАИ представи протокол за провеждане на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Фестивалът в Санремо без публика заради коронавируса?

Италианската телевизия РАИ показа протокол за осъществяване на тазгодишното издание на фестивала на италианската музика в Санремо, оповестява организация АДН Кронос, представена от Българска телеграфна агенция.

Съгласно протокола се планува фестивалът да се организира без аудитория поради рисковете от болест с ковид. Протоколът е изпратен на италианския Научен и механически комитет, който съветва държавното управление за ограниченията, които би трябвало да бъдат взети по отношение на ковид. До края на седмицата комитетът ще разгласи решението си за това дали е склонен с препоръчаните ограничения.
Тазгодишното издание на феста ще е в първата седмица на март. В конкурсната стратегия вземат участие 26 реализатори, които ще се борят за водещите награди на фестивала. В конкуренцията за нови гении вземат участие 8 реализатори. Водещ ще е креативният шеф на феста Амадеус. В първата вечер ще се появи и Наоми Кембъл.

Заради ковид към този момент бяха показани няколко протокола от музикалните компании при какви условия ще бъдат настанени изпълнителите в хотелите на Санремо. Предвижда се и към спектакъл " Аристон ", където се организира фестът, да бъде обособена алена зона.
Няма да има червен килим и изпълнителите няма да имат срещи почитатели и публицисти.

Нюзрумът на феста също се планува да е виртуален.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР