Италианската компания Фереро търси да наеме 60 кандидат дегустатори, които

...
Италианската компания Фереро търси да наеме 60 кандидат дегустатори, които
Коментари Харесай

Шоколадова компания търси дегустатори

Италианската компания Фереро търси да наеме 60 претендент дегустатори, които да тестват суровините, употребявани от нея, с цел да създава своя течен шоколад Нутела и своите шоколадови вкуснотии, съобщи АФпП.
 
По принцип този тип задача е поверявана на хора от вътрешния личен състав, само че този път Фереро е решил да повери дегустацията на елементарни хора, които не работят в бранша. Дегустаторите ще пробват какаото, лешниковия прахуляк и други полуготови артикули, влагани в крайната продукция.
 

Щастливите избраници ще преминат през курс на образование, който компанията ще заплаща и който ще е три месеца. Той ще стартира през септември. Целта ще бъде претендентите да съумяват да изразят добре усещанията си при дегустация на суровините и да упражняват сетивата си за дегустациите.
 
В края на курса ще бъдат подбрани 40 души и те ще бъдат наети на контракт за 4 часа седмично. Работното им място ще е в Алба, където е седалището на Фереро в Северна Италия.
 

Фереро е трети производител на шоколадови произведения в света и утрои за 10 години облагите си, които доближават над 10 милиарда евро. Компанията има 22 индустриални бази по света и над 30 000 чиновници.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР