Италианецът Фабио Фонини отнесе рекордна глоба от 120 хиляди долара

...
Италианецът Фабио Фонини отнесе рекордна глоба от 120 хиляди долара
Коментари Харесай

Италиански тенисист отнесе рекордна глоба от 120 хил. долара

Италианецът Фабио Фонини отнесе рекордна санкция от 120 хиляди $ и получи условна възбрана да взе участие в два шампионата от Големия шлем. 30-годишният тенисист беше осъден поради непристойното си държание по време на тазгодишния US Open.

Фонини се държа доста жестоко със съдийката стола Луиз Енгзел по време на дуела от първия кръг против Стефано Травалия. Темпераментният италианец, който позволи неочакван загуба против своя съотечественик, назова рефера " курва ". В резултат той беше санкциониран с 24 хиляди $ и отхвърлен от шампионата на двойки.

В сряда борда на Големия шлем добави още 96 хиляди $ към глобата на Фонини и му наложи пробация. При ново нарушение в границите на идващите два сезона, той няма да взе участие в два шампионата от Шлема, единият от които ще бъде US Open.

Ако известният с буйния си манталитет италианец се опази от проблеми с държанието през 2018 и 2019 година, условната възбрана ще отпадне. Освен това ще му бъдат върнати 48 хиляди $ от санкцията.

Днес Фонини се изправи против международния номер 1 Рафаел Надал в осминафиналите на шампионата от сериите " Мастърс " в Шанхай. Италианецът, който записа три следващи победи против испанеца през 2016 година, този път не оказа действителна опозиция и загуби с 3:6, 1:6 за 62 минути.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР