Италианец почина, след като беше смазан от хиляди колелца сирене

...
Италиански производител на сирене почина в неделя, след като беше
Коментари Харесай

Италиански производител на сирене почина в неделя, след като беше смазан от хиляди кръгове сирене Grana Padano в помещението за стареене на фабриката си в Бергамо, Северна Италия, съобщиха местните власти.

74-годишният Джакомо Чиапарини е влязъл в помещението за стареене, за да провери автоматичния робот, използван за почистване на кръгчетата сирене по време на процеса на стареене в склада на неговата компания, според карабинерите от Бергамо.

По време на смъртта му имаше около 10 коридора с рафтове от пода до тавана с приблизително 1600 патрона на коридор.

Не е ясно как се е появил първоначалният срив, довел до това, което властите описват като „ефект на доминото“, което е довело до смъртта на производителя на сирене.

Служители на карабинерите, заедно с пожарната и две линейки и други местни власти, казват, че са били повикани на мястото около 21:00 часа. местно време в неделя (15:00 ET).

Отне повече от 11 часа, за да се намери тялото на Чиапарини под кръгчетата сирене.

Той е идентифициран от семейството му, което живее и работи във фабриката за сирене, каза говорителят на карабинерите. Погребението му ще бъде в четвъртък.

Фабриката на Chiapparini е основана в края на 70-те години на миналия век и произвежда около 15 000 кръгчета сирене Grana Padano всяка година, използвайки мляко от крави, отглеждани във фабриката, според уебсайта на компанията. Сиренето е отлежало между 12 и 70 месеца.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР