ИТ компанията Softline, един от 10-те глобални стратегически партньори на

...
ИТ компанията Softline, един от 10-те глобални стратегически партньори на
Коментари Харесай

Партньорът на Microsoft Softline откри офис в България

ИТ компанията Softline, един от 10-те световни стратегически сътрудници на Microsoft, отвори собствен офис и в България. Създадената в Русия компания навлезе в Източна Европа през 2018 година, като стъпи на 6 нови пазара - Хърватия, Унгария, Румъния, Сърбия, Словения, а в този момент влиза и България.

Основният фокус на Softline в района ще бъдат облачните решения и сигурността, развиването на ИТ тактиката, ръководство на услуги – ИТ аутсорсинг и услуги по внедряване на сървърни операционни системи Windows. „ Softline България възнамеряват да извърнат особено внимание на нишовия SMB пазар, виждайки огромния капацитет в професионалното обслужване на междинния бизнес – компаниите с 50 до 250 чиновници “, оповестиха за пресата от българското отделение.

Приходите на компанията в международен мащаб надвишават $1,19 милиарда за 2017 година, а през последните 10 години междинният растеж на продажбите на Softline Group е над 30%, настояват от компанията. През 2018 година приходите й са над $1,27 милиарда

 Золтан Месарош, общоприет шеф на Softline за Източна Европа.

Золтан Месарош, общоприет шеф на Softline за Източна Европа.

Softline обслужва над 60 хиляди SMB клиенти и корпорации както от частния, по този начин и от обществения бранш, а съвсем 5000 нейни експерти оказват помощ на клиенти и сътрудници да се ориентират в непрекъснато изменящата се цифрова среда.

„ В Softline е основан един от най-компетентните в Русия екипи по кибер сигурност. Реализирайки стотици планове всяка година, ние отчитаме браншовата специфичност на нашите консуматори и подсигуряваме комбиниране на високо качество, допустима цена на внедряването и съответните системи за сигурност “, изясняват в портфолиото си от съветската компания.

„ На новите пазари Softline към момента работи като стартъп, разчитайки на построяването на партньорски връзки с други разработчици на решения и съдействието с тях. Това дава преимущество на Softline да дава огромни благоприятни условия на локалните клиенти “, изясняват от компанията.

„ Глобализацията и стремежът на клиентите към цифрова промяна ни дават опция да помогнем на локалните си сътрудници да доближат до интернационалните клиенти. Можем да подкрепим български незасими софтуерни разработчици да оферират своите решения на пазара в Русия посредством нас “, показа Золтан Месарош, общоприет шеф на Softline за Източна Европа.

Българският екип на Softline има над 15 години опит на локалния ИТ пазар и познава извънредно добре продуктите и решенията на Microsoft. Стремежът на Softline България е да помогне на клиентите у нас да преминат през предизвикването наречено „ цифровата промяна “, настояват от Softline България.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР