Историята в „Дяволското гърло“ става все по-заплетена, а разследването все

...
Историята в „Дяволското гърло“ става все по-заплетена, а разследването все
Коментари Харесай

В „Дяволското гърло“ тази вечер: Мия и Филип стават опасно близки

Историята в „ Дяволското гърло “ става все по-заплетена, а следствието към момента е в задънена улица. Намереното дете става причина за нови ужасяващи разкрития. Мия потегля в непредвидена посока, само че дали Филип ще се довери на нейния инстинкт или ще застане на страната на татко си – следва да разберем напълно скоро.

Асен още веднъж ще се включи в следствието, с цел да помогне там където е най-силeн - в гората. Нова диря ще ги води до нови улики и пчелар чудак, който живее самичък в гората. Какво ще открият в дома му и ще съумеят ли този път проверяващите да се приближат до килъра и неговия претекст?

 Дяволското гърло NOVA

Диана ще би трябвало да последва Лазар в пещерата „ Дяволското гърло “, в случай че желае да върне медальона си. Там ще усети мистичното и страховито влияние на пещерата, само че дали желанието й да си върне обичаната движимост може да сложи живота й в смъртна заплаха.

Филип ще вземе мъчно решение, а двамата с Мия ще попаднат в обстановка, която заплашва да усложни и следствието, и връзките им. Докъде ще стигнат двамата и какво ще се случи с Диана, ще разберем в новия епизод на престъпната драма „ Дяволското гърло “ - този четвъртък от 22.00 ч. по NOVA.

 Дяволското гърло NOVA

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на сериала и на формалната страница на „ Дяволското гърло “ във Фейсбук.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР