Историята помни наистина шумни скандали около разводи на холивудски звезди.

...
Историята помни наистина шумни скандали около разводи на холивудски звезди.
Коментари Харесай

Звезди кръшкат на звезди! Най-шокиращите холивудски изневери

Историята помни в действителност шумни кавги към разводи на холивудски звезди. Нека си напомним раздялата на Брат Пит и Анджелина Джоли и делата за настойничество. Но историята помни и други кавги, в които международните звезди са доказвали, че нищо човешко не им е непознато, въпреки и не постоянно да се стига до бракоразвод. Говорим за изневярата. Припомняме ви някои холивудски кавги с изневери, за които разбра целия свят.

Виж още: Кралската женитба, за която НЕ разбрахте въобще

Джейда Смит

Това е " най-пресният " скандал. Наскоро стана ясно, че брачната половинка на Уил Смит е имала любовна спекулация. Светът беше шокиран - не просто, че някой би изневерил на Уил Смит, а и че той съобщи, че макар изневярата я обича същински.

Виж още: Тя е над 40 година, само че наподобява като че ли е на 24. Ето каква е тайната ѝ за „ безконечна “ младост

Арнолд Шварценегер

Беше същински потрес, когато Арнолд и брачната половинка му Мария се разделиха през 2011 година Та те имаха 25 година брак зад тила си!!! Още по-шокиращо обаче беше, когато стана ясно, че Шварценегер е признал извънбрачен наследник през далечната 1998 година Тогава Арни е кръшкал на жена и с тяхната домашна помощница. 

Виж още: Как принцеса Даяна е прекарала последния си рожден ден

Кристен Стюард

Връзката на актрисата с сътрудника ѝ Робърт Патинсън завърши, когато стана ясно, че тя му е изневерявала с продуцента Рубърт Сандърс. Двамата бяха хванати от папараци. Стюард се извини на Патинсън, само че нищо не можа да избави връзката им.

Виж още: Малък подробност от последния мач на Гришо го издава, че е с ковид! Вижте!

Хю Грант

Можете ли да си визиите, че някой би изневерил на Елизабет Хърли? Точно това е направил Хю Грант преди години и то с момиче на повикване. Нещо повече, артистът беше задържан през 1995 година, когато беше хванат с въпросното момиче в колата му. 

Виж още: Преобразената Меган: нова прическа и нова вдъхновяваща тирада

Джей Зи

Тук няма публична история, а единствено хипотези. Става въпрос за песента Lemonade, в която още веднъж чуваме името Беки. Него сме го чували и в осъществявания на Джей Зи. Е, в Lemonade Бионсе е безапелационна - когато животът ти сервира лимони, направи си лимонада. Дори лирическата героиня праща събеседника си при Беки с хубавата коса.

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР