Историята на нацистката епоха по време на Втората световна война

...
Историята на нацистката епоха по време на Втората световна война
Коментари Харесай

Мистериозната история на Мария Орсич – гадателката на Третия райх

Историята на нацистката ера по време на Втората международна война е цялостна с мистерии. През последните десетилетия тези мистерии се трансфораха в пълноценна митология, в която същинските истории са тясно преплетени с митове или клюки.

Някои от тези истории наподобяват изключително странни и сюрреалистични, с цел да бъдат действителни. Една от тези истории споделя за жена екстрасенс, на която извънземни предават проекти за създаване на космичен транспортен съд.

Всичко стартира през 1919 година, когато млада жена на име Мария Орсич пътува с годеника си до Мюнхен, Германия, с цел да стартира нов живот там. Тя е родена в Загреб, Хърватия, и се твърди, че от детството си е била талантлива с гения на медиум.

Когато се озовава в Германия, тя към този момент е много умел душевен медиум и бързо се прочува като експерт по контакти с духовете на мъртвите. По време на сеансите си, тя минава в положение на транс, очите й се завъртат във вътрешността, а разнообразни духове превземат тялото й, като дават отговор на въпроси.

 Мистериозната история на Мария Орсич - гадателката на Третия райх Мария Орсич

Славата й се популяризира толкоз доста, че притегля вниманието на членовете на организация, наречена Обществото Туле (Thule Society).

Обществото Туле, кръстено на митична страна от гръцка легенда, е окултна група и скрито общество, учредено малко след Първата международна война от Валтер Наухазм.

Те са известни със своите безумни хрумвания за теорията на расата, изучавайки произхода на арийската раса и пробвайки се да потвърдят, че арийската раса превъзхожда всички останали раси.
„ Издънка “ на тази група е езотеричното Общество Врил (Vril), в което по-късно Орсич влиза, и където тя става известна като мощен екстрасенс.

Тогава, всичко става доста необичайно …

През 1924 година, Мария Орсич организира спиритически сеанс, по време на който се пробва да се свърже с духа на починалия немски антисемитски стихотворец и политик Дитрих Екарт (Dietrich Eckart). Тя сполучливо открива контакт с него и той „ влиза “ в тялото й.

Духът на Екарт споделя, че в действителност античните шумери са извънземна раса от планета в системата Алдебаран, и че са предците на арийската раса.

Предполага се, че преди 500 милиона години, те са пристигнали на Земята. Тогава духът стартира да предава обръщение от тези извънземни и го прави на античния шумерски език, който самата Орсич, както по-късно декларира, въобще не схваща.

За събралите се на сеанса, всичко това наподобява извънредно безапелационно. Дори някои, доста скептични участници в срещата, повярвали в това, в това число и най-старшият измежду тях – заместникът на Хитлер по нацистките въпроси – Рудолф Хес.

Въпреки обстоятелството, че Орсич упорства, че не схваща шумерски език, тя декларира, че знае какво е предадено в това известие, а точно – проекти за създаване на космичен галактически транспортен съд. Този транспортен съд ще е кадърен на „ междумерни скокове “.

 Мистериозната история на Мария Орсич - гадателката на Третия райх

В историята се показва, че тези проекти са преведени, след което стартира строителството на плана под кодовото название Мюнхенско устройство. През 1943 година, строителството е приключено и се организира огромно заседание на Обществото Туле и Обществото Врил, с цел да обсъдят Мюнхенско устройство.

Логистиката за изстрелване на кораба в системата Алдебаран е прегледана и е решено кой да отиде на това пътешестване. Тъй като окончателното решение е доста мъчно, през 1944 година се организира следващата огромна среща.

След това всичко става извънредно объркващо, защото се оказва, че паравоенна група от Schutzstaffel (СС формирования) е проникнала в Обществото Врил. Планът е да вземат този транспортен съд за себе си, с цел да го употребяват за военни цели.

 Мистериозната история на Мария Орсич - гадателката на Третия райх

Уплашената Мария Орсич предлага да скрият кораба на несъмнено място, а съгласно други източници, да го унищожат изцяло, а самото Общество Врил да се разпусне. След това, следите от самата Орсич и други членове на Врил просто изчезват в историята, оставяйки доста незнайни.

Според най-известната доктрина, Орсич и нейните сътрудници се качват на техния транспортен съд и изхвърчат в Космоса към системата Алдебаран. Членовете на Секретен сътрудник обаче, съумяват да се доберат до проектите на кораба и вземат решение да ги употребяват в личните си проучвания.

Именно тогава, от Третия райх е основано скрито военно оръжие, наречено Die Glocke (Камбана). Това е аероплан с характерности на актуалните НЛО. Смята се, че е издигнат през 1944 година, в голяма подземна лаборатория във Вацлавска мина.

Документите разказват, че наподобява като голяма камбана, необятна 3 метра и висока 4,5 метра. Вътре има два големи оловни цилиндъра, цялостни с класифицирано вещество, наречено Xerum 525. В тъмното, този обект осветявал цялата мина с бледолилаво зарево.

Нацистите обаче не съумяват да пуснат този обект в борба, тъй като Германия стартира да губи войната на всички фронтове. Твърди се, че през април 1945 година, при финален обезверен опит е получена заповед да се изпрати Die Glocke да нападна съюзническите сили, само че, този опит се проваля.

По-късно се популяризират клюки, че когато американската войска претърсва тайните подземия на Третия райх в Чехия и Австрия, откриват повече от хиляда „ камбани “. По-нататъшната им орис е незнайна …

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР