Историята на иновативните бутилки Flaška започва като известния рефрен на

...
Историята на иновативните бутилки Flaška започва като известния рефрен на
Коментари Харесай

Духът на бутилката


Историята на новаторските бутилки Flaška стартира като известния рефрен на „ Бийтълс “ - с красиви ягодови полета. Макс Вречко отглежда сочните плодове в Словения и с помощта на тях се ражда и концепцията за основаването на технология, която съумява да преструктурира водата, придавайки и живителните свойства на изворната. Срещаме го на интернационалната конференция, отдадена на най-голямото ни благосъстояние, с цел да разберем, че то не е елементарната химическа формула H2О, а нещо доста повече.

- Г-н Вречко, историята на новаторските бутилки Flaška стартира с опит измежду ягодови полета. Как достигнахте до концепцията за основаване на технология, облагородяваща водата?
- Всичко се случи през 2003 година, когато започнах да виждам на водата по нов метод, друг от визията за нея като даденост и като една елементарна химическа формула. Бях се специализирал в развъждането на ягоди. Правех разнообразни проучвания върху почвата и се стараех да я подобря, само че не ми беше хрумнало да направя същото с водата, с която обливам растенията. Разбрах инцидентно от другар, че структурата на водата се въздейства от разнообразни фактори и в случай че я промениш по верен метод, то плодовете ще стартират да порастват по-сочни, ще имат по-добри вкусови качества и ще са по-здрави. Почудих се, тъй като за пръв път чувах сходно нещо, само че фактът, че ягодите са построени 89% от вода, ме накара да се замисля. Така по пътя на логиката и най-много от чисто любознание взех решение да опитвам. През първия месец и половина нямаше резултат. С началото на сезона за събиране на реколтата обаче видях смяната с очите си. Добивът на следената група, която поливах със структурирана вода, беше с 18% по-голям, а усетът - в пъти по-добър спрямо останалата продукция.Казват, че хората имат избран миг на събуждане в живота си. За мен това беше този момент. Не споделих на клиентите, че употребявам структурирана вода или както още я назовават - жива, само че те откриха разликата. След това се залових да чета повече за пионерите в тази сфера като Рудолф Щайнер, Виктор Шаубергер, Вилхелм Райх, които са работили по тази тематика преди 100 година Научих, че теориите за смяната на структурата на водата, както и опцията є да помни, са все неща, които са открити и изследвани.


- Продуктите на Flaška преструктурират водата посредством технология за програмиране на силиция и единствено за 5 мин течността придобива свойствата на изворната вода. Как работи тази звучаща като магия технология?
- Ако единствено преди десетилетия някой разполагаше с мобилен телефон като днешния, бихме го сметнали за магия. Онова, което не разбираме, постоянно го считаме за чудо. Технологията за програмиране на силиция (ТПС) е процедура, която придвижва информация върху стъклото и го трансформира от елементарен материал, какъвто човечеството познава от хилядолетия, в притежател на информация. Същото е, като да напишеш нещо на бял лист хартия. Той продължава да е същият лист, само че към този момент е и притежател на послания, които могат да ни накарат да се разплачем или да се разсмеем. По сходен метод ТПС предава вибрационна стратегия, която съдържа информация от природата и се отпечатва върху стъклото. Процесът трае два часа и половина. Гравират се три признака върху стъклото. Първият отбелязва партидата и подкрепя контрола на качеството. След това е кръглата мандала или космограм, която обезпечава отбраната на вибрационната стратегия на стъклото, тъй че то да резервира свойствата си да въздейства върху водата за идните 4 година Третият знак е правоъгълен и подсигурява ефикасното структуриране на водата. Съдът се поставя пред така наречен оргонни оръдия или батерии, които трансмитират вибрациите на изворната вода и ги предават върху стъклото (бел. авт.- Оргонът е виталната сила, или прана, позната в другите култури от епохи. Но концепцията за технологията на зареждане с оргон произлиза от австрийския доктор и психоаналитик Вилхелм Райх през 40-те година на XX в. Той основава специфичен апарат, който посредством едва електромагнитно лъчение може да влияе удобно върху здравословното положение.). Чрез квантови електродинамични вибрации информацията минава от стъклото във водата, като трансформира нейната конструкция. А тя е по-важна даже от химическия є състав.За да разберем изцяло процеса обаче, е нужно да вникнем в това, че водата има опцията да запаметява и да предава информация. Когато приказваме за подобен вид явления, думите не могат да обяснят всичко. По същия метод, както можем с лекост да разкрием композицията на химичните детайли в тялото ни, само че е съвсем невероятно да изведем точната формула, която дефинира нашата същина и това кои сме като персони.

Oргонните оръдия зареждат осведомително стъклото.

- Каква е разликата сред елементарната вода и така наречен жива? По какъв метод електромагнитните талази съумяват да повлияят на структурата ù?
- Цялата философия и концепция е показана от Виктор Шаубергер, който открива, че сред водата от изворите и тази, която се спуска през днешния ден по тръбите, има голяма разлика. И тя не се дължи само на химическите субстанции, които попадат в нея поради урбанизацията и производството. Промяната на естествения път на водата понижава живителните ù качества, заложени в нейната конструкция. Същото се случва и с течността, която престоява в пластмасови съдове. Спазвайки концепциите му посредством създаването на новите технологии, Flaška възстановява натуралните свойства на водата, като обезврежда и химическите замърсители в нея. Тестовете, които организираме, демонстрират, че тя става с 45% по-добра от изходното положение, що се отнася до нездравословните субстанции в нея.
- Освен специфичната технология за обработка на стъклото бутилките Flaška се отличават с красивите защитни калъфи. Кой стои зад дизайна им?
- Технологията на обработка на стъклото е идентична за продуктите на Flaška, само че открихме, че не е задоволително да имаме първокласен и работещ артикул, нужно е той да наподобява по най-хубавия метод. Няколко дизайнери работят върху другите линии, вършим и обществени състезания, в които се включват нови създатели. Изгледът на бутилките е формиран по отношение на сакралната геометрия, а най-популярен е дизайнът „ Цветето на живота “, пресъздаващ главните форми на пространството и времето. Защитните калъфи имат функционалността да защищават бутилката и да запазят температурата на течността в нея. Използваме материали като корк, органически памук, деним, велур, неопрен и силикон, особено направени и направени за Flaška.Красотата на бутилките притегля интереса на децата, които стартират да пият тройно повече вода, в сравнение с нормално. Това го разбрахме след една от акциите в учебни заведения в Словения, при която предоставихме бутилките на 6-7-годишните деца. Те започнаха да избират да пият вода вместо цялостните със захар безалкохолни, което се отразява както на здравословното им положение дълготрайно, по този начин и за повишение на тяхната централизация. Водата не е просто молекула H2О. Влиянието є върху живота ни е голямо, по тази причина би трябвало да є отдадем нужното почитание. Променим ли отношението си към нея, разберем ли, че не е даденост, ще се промени и ситуацията с световното замърсяване. Но възгледите и навиците се градят у дома и в учебно заведение. Много е мъчно да обърнеш метода, по който гледаш към света на зрелост. Можем да създадем дребна стъпка, като понижим потреблението на пластмаса в всекидневието си, само че най-важното е да повишим информираността и познанията за водата и въобще за околната среда при децата, които да израснат персони, които живеят осъзнато.
 

www.flashka.bg
Контакти: тел.: +359 885 616 71б, e-mail: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР