Историята на Франсис Нгану е една от най-вдъхновяващите в ММА.

...
Историята на Франсис Нгану е една от най-вдъхновяващите в ММА.
Коментари Харесай

Франсис Нгану: Спал съм по горите на Мароко

Историята на Франсис Нгану е една от най-вдъхновяващите в ММА. 34-годишния камерунец взема решение да тръгне пешком от Камерун и минава през доста страни, с цел да стигне до своята цел, която била Европа. " The Predator " е минал през доста компликации и дори прекарал няколко седмици в пандиза. В своя акаунт в обществените мрежи Нгану показа, че е имало интервал от време, в който даже спал по горите на Мароко.

Франсис съумява да стигне до Франция, където първоначално спи по улиците. За благополучие ориста му се усмива и той стартира да тренира гратис в една от залите в Париж. Останалото е история, която всички ние знаем.

Към днешна дата Нгану е с връх 15-3 в ММА и се намира в серия от 4 следващи победи с нокаут. Той е измежду най-опасните нокаутьори в тежка категория и идната година ще се бие още веднъж за купата. Ето какво показа Нгану в обществените мрежи:

Тази фотография е от 2021 година. Тогава към момента бях в Танжер, Мароко и пробвах да намеря своя път към Европа. Спях по горите на Мароко и имах единствено облеклата на гърба си. Но също по този начин имах фантазии и убеденост. Никога не позволявайте на никого да лишава вашите фантазии и убеденост или да ви споделя, че не можете да се справите или не сте съумели без тях.

Вижте тази обява в Instagram.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР