Историята на 34-годишната Мишел Коакли, която живее в английското абатство

...
Историята на 34-годишната Мишел Коакли, която живее в английското абатство
Коментари Харесай

Мишел спеше по 22 часа на ден, а когато се събуди след 2 години остана потресена от теглото си

Историята на 34-годишната Мишел Коакли, която живее в британското абатство Уитби, е повече от потресаваща. Всичко почнало през 2010 година, когато тя била диагностицирана с куп болести – менингит, морбили, проблеми с щитовидната жлеза и гръбнака, написа jenata.blitz.bg.

 

До този миг Мишел живеела на цялостни обороти – работила на няколко места, излизала с другари, непрекъснато пътувала и се забавлявала. 



Младата жена запълвала всеки момент от живота си с нещо, с цел да може да преживее загубата а татко й Артър Коакле. Мъжът умрял на 61 години при самолетна злополука, станала през юни 2009 година.

Оказало се, че напрежението непосредствено е дарило здравето й, по тази причина на младата жена й се е наложило да прекарва повече от времето си на легло.

„ Спях по към 22 часа дневно. Първоначално прекарвах в леглото към 13 часа, само че след това болните станаха толкоз огромни, че едвам мърдах и по тази причина избрах да дремя. Така бе за интервал към две години. Но един ден се разсъниха – безусловно и преносно, и видях какво се е случило с тялото ми. Останах потресена ”, спомня си Мишел.

Когато Мишел била диагностицирана с всичките си болежки тя носила облекла 10 размер.

„ Тъй като не можех да ставам от леглото ядях все дребни нещица – снаксчета, чипс, сладкишчета, сандвичи и други бързо приготвени неща. Първоначално живеех при майка ми, която не можеше доста да готви. После се върнах вкъщи при приятеля ми, само че той бе по през целия ден на работа, а аз нямах сили да готва. Уморявах се даже единствено, в случай че трябваше да стана от леглото до дивана и назад. Затова постоянно си поръчвахме подготвена храна или отново залагахме на чипс, спанкс, сандвичи и сладкишчета. Да, само че единствено за две години от размер 10 станах размер 24 ”, споделя Мишел.



Тя е безапелационна, че е качила всичките тези килограми не поради яденето, а поради спането.

„ Да, ядях сходни неща, само че в дребни количества. При това единствено по един път дневно. Значи напълняването ми се дължи единствено и само на съня ”, отсича Мишел.

Все отново след две години сън – безусловно и преносно, дамата решила, че е време да пребори самата себе си и почнала да спи по-малко и да се пробва да върви, че даже и да излиза.

Със мощната си воля на духа тя съумяла освен да смъкна някое и друго килце, само че и да пребори болесттите си.



„ От сън мемоари няма. А в моя случай освен това, само че и има и доста вреди. Не го правете и вие. Не си причинявайте сходни неща на тялото ”, приканва Мишел.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР