История за една сбъдната мечта. Миналата есен Нова тв разказа

...
История за една сбъдната мечта. Миналата есен Нова тв разказа
Коментари Харесай

Хотелиер от Слънчев бряг направи подарък на самотна майка и дечицата й

История за една сбъдната фантазия. Миналата есен Нова тв описа за жена от Велико Търново, която изминаваше всеки ден по четири километра, с цел да води детето си с увреждания на учебно заведение. Тогава тя живееше в покрайнините на града.

Шест месеца след репортажа общината обезпечи жилище на самотната майка в многолюден квартал покрай учебно заведение.  При втората ни среща с нея, синът й си пожела да види плажа. За 35-годишната Анета Янева и сина й Пресиян, това е към този момент минало – изминаването на четири километра всеки ден до центъра на Велико Търново.

Половин година по-късно Анета към този момент има жилище в многолюден квартал за себе си, и двете си деца – Пресиян, който е болен от мускулна дистрофия и 6-годишния Божидар. Семейството на Анета към този момент стартира да мечтае.

Пари за море самотната майка няма. Хотелиер от Слънчев бряг, обаче, чу историята на Анета и й направи подарък – седемдневна отмора в курорта.

" Искам да благодаря, само че думите няма да са задоволителни да им се отблагодарим за съдействието, да дойдем на морето ", сподели Анета.

Освен едноседмичната, ол инклузив отмора, подарък за Пресиян и неговото семейство е и превозът от и до Велико Търново.

" Няколко сътрудници сме гледали репортажа, без значение един от различен и някак си, стана тематика на диалог в деня и взехме решение да създадем подарък на това семейство, да изпълним една детска фантазия, да поканим фамилията да прекара седем дни за една незабравима отмора, надяваме се. Впечатли ни това, че майката Анета с такава мощ и борбеност се грижи за тези деца, води ги на учебно заведение, впечатли ни духа на дамата и децата, че одобряват нещата напълно обикновено ", сподели мениджърът на хотел Деница Бахарова.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР