История на Pasta Berruto започва през далечната 1881 г. в

...
История на Pasta Berruto започва през далечната 1881 г. в
Коментари Харесай

Неповторимата Италианска инстантна PASTA CUP вече и в България - slava.bg

История на Pasta Berruto стартира през далечната 1881 година в дребна мелница в италианското градче Киери и минава дългия път до 2020 година когато към този момент е на разположение една от най-големите заводи за паста, ситуирана в град Торино, Италия.

Качеството на всяка паста може да се мери въз основа на фактори, свързани с индустриалния развой, външния тип, усета, хигиената и здравните стандарти, на които да дава отговор. Благодарение на опита, насъбран през годините, Berruto непрестанно усъвършенства и усъвършенства индустриалните процеси, с цел да основава паста с физически и образни характерности, които са значими за потребителите.

Всяка фаза на индустриалния развой приключва със строги проби за надзор на качеството, като се стартира от суровината, която се проучва в лична лаборатория, до пакетирането и съхранението,а следенето е обезпечено от автоматизирана система за етикиране EAN 128 (SSCC). Този масив от проби подсигурява съответсвието на продукта с характерностите и качеството, които всеки клиент чака.

Във все по-забързаното всекидневие, затрупани от задължения, срещи и отдадени на работата, хората не помнят, че вярното и здравословно хранене не трябва да остава на назад във времето. Все по-често хората в огромните градове подценяват обедната отмора или пък следобеното отдъхване, даже за 10 минути. Точно за тези хора помислиха от фабрика Berruto. Като отговор на високооборотния работен ден, от Berruto към този момент оферират на пазара паста, която е подготвена единствено за 5 минути. Дори не е нужно да бъде овкусявана. Това е инстантна паста в 5 разнообразни предписания, които се „ сготвят “ бързо и елементарно единствено с гореща вода в 4 стъпки:

1 – отлепва се фолиото на кутийката
2 – налива се гораща вода до ръба в кутията
3 – разбърква се пламенно
4 – изчаква се сред 3 и 5 минути и по-късно е налице цяла порция италианска паста.

Свикнали сме да се съмняваме в качеството на инстнантните артикули, само че това надалеч не е причина да считаме, че PASTA CUP са следващия артикул, който е цялостен с така наречен „ химия “. Точно противоположното! Следвайки здравните трендове и изгодите от вярното хранене, Pasta Cup не се запържва, а се сварява в гореща вода. Рецептите са по този начин подбрани, че да не е нужно състваките в кутийките да бъдат заменяни с ГМО, както и нямат добавено палмово масло.

Високия първокласен Италиански стандарт, на който дават отговор PASTA CUP, е праволинеен и тъкмо по тази причина можем да подсигуряваме първокласно качество на инстантните ни спагети, които са извънредно вкусни, с прелестен мирис, а в същото време бързи и лесни за подготвяне. Затворени в кутия, пастите могат да се съхраняват по-дълго време и да се употребяват на всички места, даже и на бюрото в офиса.

За да бъде приключен цикъла даже и от екологична гладна точка, Berruto са се погрижили опаковките на PASTA CUP да са биоразградими, с което да допринесат за опазването на околната среда.

Видео за приготянето на PASTA CUP можете да глеадте ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР