ИСТОРИЯ: Израелските военни казват, че нейните войски са открили оръжия,

...
ИСТОРИЯ: Израелските военни казват, че нейните войски са открили оръжия,
Коментари Харесай

Открит команден център на Хамас в болница в Газа: Израел

ИСТОРИЯ: Израелските военни споделят, че нейните войски са разкрили оръжия, съоръжение и действен команден център на Хамас, прикрит в болничния комплекс Ал Шифа в Газа.

Това видео, дълго общо седем минути, се споделя, че демонстрира част от това, което е разкрило при нахлуване.

Това е развиване, което лимитира дните на блокада в оборудването и паниката на международните сили за ориста на многото цивилни вътре.

Ройтерс удостовери местоположението на видеото. Израелските военни споделят, че не е имало борби или търкания с цивилни по време на нападението и че са доставени жизненоважни филантропични доставки.

Отдавна се упреква Хамас, че крие команден център в тунели под Ал Шифа, които държавното управление на Съединени американски щати споделя, че съответствува със личната му просветеност.

Хамас отхвърля изказванията като неистини и агитация.

Министерството на здравеопазването в Газа разгласява този кадър, в който се споделя, че демонстрира безредни подиуми на медици, опитващи се да изтеглят пациенти през пушек.

Свидетели, с които Ройтерс беседва, споделиха, че обстановката е била напрегната, само че спокойна и че е имало спорадична пукотевица, само че няма известия за ранени.

Д-р. Ахмед Ел Мохалалати беше в болничното заведение, когато се случи, говорейки по телефона:

„ Има непрекъсната пукотевица и пукотевица отвън болничното заведение (или) вътре – не знаехме тъкмо, само че е като в региона. Танковете непрестанно се движат в границите на болничното заведение в региона. Отново, през днешния ден цялата болница е изцяло, дано да кажа, в прочут смисъл, с увреждания. "

Хуманитарните доставки, които Израел споделя, са били доставените включват бебешка храна и кувьози. Здравното министерство на Газа сподели по-рано тази седмица, че доста пациенти са умряли вследствие на обсадата и неналичието на електричество, в това число няколко новородени.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР