ИСТОРИИ в Двореца“ е третата самостоятелна фотоизложба на Марияна Върбанова.

...
ИСТОРИИ в Двореца“ е третата самостоятелна фотоизложба на Марияна Върбанова.
Коментари Харесай

Изложба Истории в Двореца откриват в Балчик

„ ИСТОРИИ в Двореца “ е третата независима фотоизложба на Марияна Върбанова. Тя показва репортажни фотоси от събития, провели се последните 15 години (2008 – 2022 год.) в Балчик. В тях ще се докоснете до разнообразни страсти и положения на хората, ще разпознаете потомци на кралски семейства, известни персони, необикновени за тях дейности.

Някои от историите, почнали преди години, не престават и в този момент. Други се случват за часове. Независимо от продължителността им, всички те са част от историята на Двореца, на Балчик, на България.

Желанието на авторката е да покаже многообразието на културния живот в дребен град като Балчик – изложения, концерти, фестивали, театрални постановки, конференции и други креативен процеси, които заслужават вниманието на публиката.

Марияна Върбанова е родена в Провадия, само че повече от 30 години се въодушевява от Балчик, където живее и работи. Тя е с дългогодишна процедура като фотограф, вълнуват я природата и красивите и взаимоотношения с индивида. Журналист в общински вестник „ Балчик “ от 2008 година и сътрудник на фотографска организация „ Булфото “. Участва във фотопленери, измежду които „ Пролет в Разлог “ през 2009 година, където е отличена с първа премия.

Навръх 60-ия си рожден ден Марияна Върбанова ви кани да бъдете част от нейния празник и продължението на историите и – 11 април, 17,00 ч., изложба „ Тихото гнездо “ – ДКИ КЦ „ Двореца “ – Балчик.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР