Историческите модели предполагат, че текущата корективна фаза при Биткойн (BTC)

...
Историческите модели предполагат, че текущата корективна фаза при Биткойн (BTC)
Коментари Харесай

Биткойн: Последен срив преди експлозивно рали според анализатор

Историческите модели допускат, че настоящата корективна фаза при Биткойн (BTC) може да бъде последният излъган спад, преди криптовалутата да преживее нов огромен прогресивен скок, както показва анализатор.

Анализаторът, който се подвизава под псевдонима “ ” твърди, че в случай че предишните цикли служат за ориентир, неотдавнашният спад на Биткойн до границата от $25,000 може да подейства като катализатор за идна възходяща наклонност.

Графиката от TechDev сочи, че TSI демонстрира бичи кросоувър – механически знак, който и преди е участвал при инициирането на предходните бичи пазари на Биткойн.

Освен това TechDev основава разбора си на знака за супертенденция – инструмент, който генерира сигнали за бичи и мечи трендове, като изследва дали цените нарушават предходните равнища на отваряне или затваряне за даден интервал.

Според него най-благоприятният сюжет за Биткойн би включвал повишаване до двумесечното равнище на супертенденцията, почти на $50,000 (обозначено с алената линия на графиката), последвано от тест на поддръжката към $30,000. Впоследствие Биткойн може да стартира параболично повишаване.

TechDev допусна, че този ход ще улесни двумесечната графика на Биткойн да се изравни с диапазона на поддръжка на знака “ ” (BBW) – равнище, което бележи началото на бичите пазари през 2017 и 2020 година Трейдърите нормално употребяват знака BBW, с цел да оценят волатилността на даден актив.

TechDev съобщи:

Анализаторът също по този начин направи паралел сред актуалната обстановка и 2016 година, когато BTC остана над Гаусовия канал в продължение на няколко месеца, тествайки го като поддържащо равнище, до момента в който се консолидира, преди да тръгне по отчетлива възходяща траектория.

Изхождайки от това съпоставяне, BTC евентуално би могъл да възпроизведе отскока си от 2016 година, като се консолидира малко над Гаусовия канал за нескончаем интервал от време, преди последователно да се изкачи, с цел да доближи исторически върхове.

Гаусовият канал е знак, предопределен да очертае наклонността на даден актив.

По думите на TechDev:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР