Исторически съперничества, дебюти на финали и сблъсъци в тежка категория

...
Исторически съперничества, дебюти на финали и сблъсъци в тежка категория
Коментари Харесай

7 мача от групите на Европейското първенство по футбол, които не са за изпускане

Исторически съперничества, дебюти на финали и конфликти в тежка категория – ще предложи доста забавни мачове още в груповата фаза. Евро 2020 стартира тази събота, като всичко най-интересно и настоящо към конкуренцията ще намерите в . Ето седем мача от групите, които не са за изпускане:
Турция – Италия Рим, Група А, 11 юни, 22:00 часа 
След изключителното петгодишно очакване за европейско състезание, откриващият мач на Евро 2020 ще бъде предстоящ с изключително неспокойствие. като един от 11-те домакини на шампионата ще посрещне Турция с желанието да затвърди статута си на един от любимците за купата след страхотното показване под управлението на селекционера Роберто Манчини в последните две години. Досега Италия и Турция са се срещали единствено един път на европейско състезание, като четирикратните международни първенци победиха с 2:1 във втория ден на Евро 2000. Проблемът за тима на е, че няма победа над Италия в 10 дуела посред им досега, както и че е изгубил всичките си четири откриващи мача на европейско състезание.
Дания – Финландия Копенхаген, Група В, 12 юни, 19:00 часа
След 110 години и повече от 750 изиграни мача националният тим на Финландия най-сетне ще направи своя дебют на огромен шампионат и то против доста прочут противник – това ще бъде 60-ят мач в историята сред Финландия и . Само две от тези срещи са били в публични шампионати под егидата на УЕФА – две победи за Дания в квалификациите за Евро 1988. Под управлението на някогашния преподавател Марку Канерва обаче може да изненада всеки конкурент, разчитайки на солидна отбрана (шест сухи мрежи в квалификациите) и своята звезда в офанзива – Теему Пуки.

Австрия – Северна Македония Букурещ, Група С, 13 юни, 22:00 часа
Другият цялостен дебютант в огромни шампионати е отборът на . Западните ни съседи приключиха зад Австрия в своята квалификационна група, само че по-късно надделяха Косово и Грузия в плейофите, с цел да си обезпечат място на Евро 2020 и реванш с след двете загуби в квалификациите. Фокусът ще бъде върху огромното име в тима на Северна Македония, техният капитан и голмайстор номер 1 в историята на отбора – Горан Пандев. Ще успее ли 37-годишният деец, спечелил куп титли на клубно равнище, в това число и , да блесне на огромната сцена за един финален път?
Англия – Шотландия Лондон, Група D, 18 юни, 22:00 часа
Първият мач на национално равнище в историята на футбола се играе на 30 ноември 1872 година в Глазгоу и опълчва и Англия. Двубоят приключва при нулево тъждество, а оттогава насам огромните противници са се изправяли един против различен общо 114 пъти. За Шотландия това е първо появяване на eвропейско състезание от 1996 година насам, когато ги победи с 2:0 пред родна аудитория. Шотландците демонстрираха темперамент, с цел да победят Израел и Сърбия с дузпи в плейофите и да се класират за Евро 2020, където ще се опитат за първи път в историята си да стигнат до етапа на елиминациите на огромен шампионат след 10 безуспешни опита досега. От другата страна обаче ще застане един от огромните любимци за купата на Евро 2020.


Групата на гибелта (F): Франция – Германия (Мюнхен, 15 юни, 22:00)
Португалия – Германия (Мюнхен, 19 юни, 19:00)
Португалия – Франция (Будапеща, 23 юни, 22:00)
Без подозрение трите най-дългоочаквани конфликта от груповата фаза ще са тези сред три от най-силните тимове в света сега. Настоящите европейски първенци , актуалните международни първенци Франция и четирикратните международни и трикратни европейски първенци Германия ще се изправят един против различен в група F, като с помощта на формата на шампионата е допустимо и трите тима да продължат към елиминациите, само че това напълно не е несъмнено и сигурно трите гранда ще дадат всичко от себе си в тези конфликти.
Шоуто стартира с – Германия на 15 юни, четири дни по-късно Бундестимът ще премери сили с Португалия, а на 23 юни ще има повтаряне на финала от Евро 2016, когато Португалия шокира Франция посред Париж. Щастието или нещастието, според от гледната точка, да прави компания на Франция, и Португалия има отборът на Унгария, който ще има домакинско преимущество в дуелите си с Португалия и Франция и ще се надява да изненада някой от любимците.
ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:



Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР