Исторически музей-Асеновград с радост Ви кани на представянето на нашия

...
Исторически музей-Асеновград с радост Ви кани на представянето на нашия
Коментари Харесай

Исторически музей-Асеновград с образователен проект Мисия: Уредник

Исторически музей-Асеновград с наслада Ви кани на представянето на нашия най-нов учебен план, ориентиран към възпитаници от прогимназиален и гимназиален курс. 

На 18.09.2022 година от 15:00 ч. в Етнографската къща ще се организира среща-разговор, на която ще обсъдим в какво се показва работата и отговорностите на музейния организатор, по какъв начин един предмет се трансформира в движима културна полезност и какво вършат музейните чиновници, с цел да го учат, съхраняват и показват по най-хубавия метод.

Благодарение на квалифицираната занимателна видео презентация присъстващите ще схванат, че работата в музея е всичко друго, само че не скучна и еднообразна. 

Точно поради това Исторически музей – Асеновград кани възпитаници от 5 до 12 клас да се включат в нашия план „ Мисия: Уредник! “, който ще даде опция на петима определени участници да влязат в ролята за музейни уредници за един месец и да приготвят и показват лична тематична галерия. Заповядайте при нас, с цел да научите повече детайлности и да сте измежду първите записали се за присъединяване! 

Включи се и ти – наш сътрудник стани!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР