iStock Дневен хороскоп за 06.06.2021 (неделя) изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНВ почивния

...
iStock
Дневен хороскоп за 06.06.2021 (неделя) изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНВ почивния
Коментари Харесай

Несполуки и проблеми за две зодии днес

 iStock Дневен хороскоп за 06.06.2021 (неделя) направен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


В почивния ден ще ви тормози ненадейно и по ваше мнение неоснователно усложняване на връзките с настоятелен сътрудници, на чиято поддръжка възлагахте огромни очаквания и се надявахте на среща. Деловите диалози ще бъдат несполучливи. Отложете непременно инцидентните срещи, с цел да си спестите неправилни или сериозни изявления поради припряност и липса на подготовка. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви усеща изпитвате. Ако не сте фамилни и задачата ви е взаимно бъдеще без усеща, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги чакат сантиментални мигове и полови удоволствия, изключително приятни с сътрудник Дева. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте предложение за спомагателна работа, само че бъдете деликатни с разноските в почивния ден, тъй като постъпленията ви през идната седмица може ненадейно да се забавят. Не давайте заеми на никого, поради ретроградното придвижване на Меркурий. Във ваша изгода е да прекъснете всички ненужни партньорства. Общуването с деловите сътрудници е рисковано. Отложете срещите си и избягвайте запознанствата. Не изневерявайте на половинката си, единствено тъй като сте се усъмнили в невярност. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични полови връзки, поради вашето държание, което е раздразнило интимната ви половинка.

БЛИЗНАЦИ

Несполуките ви преследват още от сутринта в почивния ден, само че повода е във вас самите. Примамливо предложение не ви разрешава да бързате с позитивният отговор, макар голямото ви прелъщение, тъй като ще се неуспехите. Поведението ви, в случай че е нападателно и нападателно, ще окаже отрицателно въздействие върху хората, които може да се дистанцират от вас. Не е желателно да пътувате. Не пренасяйте неприятното си въодушевление в фамилията или при среща с интимните си сътрудници, с цел да не съсипете хармонията в връзките си. Проблемите в полово отношение се дължат на неналичието на самочувствие в този ден, поради самовнушението, че не сте задоволително привлекателни. 

РАК

Предстои ви изпълнен с проблеми и несъгласия почивен ден. Отдалечете от живота си хората, които ви потискат и са причина да ви липсва самочувствие, тъй като по този метод блокират работата ви освен в този ден, а и в бъдеще. Само в случай че повярвате в себе си ще съумеете да успехите страхът който непрестанно подклаждате с песимистичните си мисли и да избегнете възможни провали. Семейните да чакат приятни сантиментални преживявания. Несемейните могат да срещнат своята огромна обич и да бъде щастливи. Ако сте фамилни сексът ще ви зареди със сили. 

ЛЪВ

Трудности, които не сте планували пречат на срещите ви, от които зависи по-нататъшната ви работа в почивния ден. Отложете ги, с цел да избегнете неуспехите, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Не рискувайте с провеждането на настоятелен диалози. Бъдете деликатни, с цел да не отложите разрешаването на проблемите си надалеч напред във времето и да не пропилеете възможностите си за триумф. Не допускайте проблеми в фамилията си. Очертава се опцията за кратковременно въодушевление. Любовта на интимния ви сътрудник сигурно ще ви зареди с нови сили. Не подценявайте половите преживявания, поради неналичието на естетика в връзките ви.

ДЕВА

Бъдете деликатни при осъществяване на диалозите в почивния ден и не прекалявайте с опита да наложите мнението си непременно. Бизнесмените да не бързат с уговаряне на вложения при регроградното придвижване на Меркурий. При работещите в бюджетната сфера се появява нова опция за покачване през идната седмица. Успехът ви съпътства, в случай че сте решили да предприемете делово пътешестване. Обсебени сте от мисълта за обичаните си хора и желаете час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви чакат незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са натурален завършек на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си.

ВЕЗНИ

Денят е почивен, само че не е добър за инициативи поради ретроградния Меркурий. Стабилизирайте постигнатото през миналата седмица. Проведете диалозите, свързани с промени на работното място, които ще осъществите през идващите дни. Всички нови хрумвания могат да бъдат споделени през днешния ден, само че е добре да изчакате подобаващото време, с цел да бъдат утвърдени. Прибързаността е във ваша щета. Наложете си самообладание. Възможно е новите запознанства в персонален проект да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте фамилни се пазете от невярност. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че през днешния ден те ви подсигуряват инфекции и заболявания.

СКОРПИОН

Проявете такт и бъдете правилни към сътрудниците си, в случай че сте на работа в почивния ден. Работата ви спори, макар ретроградния Меркурий. Прекалено сте самоуверени и рискувате да си създадете служебни спорове  и да се неуспехите в дилемите си без да го очаквате поради към момента ретроградния Меркурий. Не си мислете, че сте безпогрешни.  Ще се справите със дилемите си в ранния следобяд, а вечерта намерете време за околните си и за отмора. Появата на някогашни ухажьори ще ви сътвори проблеми. Самотните ще се радват на сантиментална среща. Няма да постигнете нищо, в случай че решите да сте нападателни по време на секса с обичаните си хора, изключително в случай че не сте фамилни. Ще ги загубите. 

СТРЕЛЕЦ

Подвластни сте на отрицателно въздействие, което може в почивния ден да провали проектите ви без да се усетите. Не рискувайте и не провеждайте диалози с сътрудниците си, тъй като Меркурий е назадничав, а вие не сте готови с информация, с цел да сте безапелационни в настояванията си. Обмислете по кое време най-безболезнено да прекъснете деловите партньорства, които ви блокират, само че не и тези, които могат да са ви потребни в бъдеще. Партньорските връзки  са сполучливи и ще ви донесат взаимно задоволство. Несемейните ще изживеят незабравими сантиментални мигове и здравословен секс с сътрудници, родени в Овен или Стрелец. 

КОЗИРОГ

Налага се да приключите със незабавни задания, които сте отлагали до през днешния ден. Сторете го макар почивния ден умерено, без нерви и страсти, подкрепени от ретроградния Меркурий. Не давайте непоискани препоръки на вашите сътрудници. През целия ден триумфът е с вас, в случай че не мързелувате и сте дейни на работното място. Не се опасявайте от компликациите по пътя си, тъй като сте в положение да се справите с лекост и с ненадейно поставените ви виновни задания. Време е несемейните да помислят за основаване на семейство, да не отхвърлят предложения за развлечения и да се огледат за подобаващия сътрудник. Семейните представители на знака могат да се отдадат на интимни мигове и полови прекарвания. 

ВОДОЛЕЙ

Ако в почивния ден се заемете с рутинните си отговорности и отхвърлите изостаналите задания, ще заслужите възхищението на сътрудниците си, които са ви помолили да помогнете и на тях. Не се захващайте с нови задания, тъй като Меркурий е назадничав, а вие не сте сигурни в кадърността на екипа, който ви оказва помощ. Не за изключени измами. Бъдете деликатни при осъществяване на персонални и настоятелен диалози, с цел да си спестите разочарованията. Вечерта се пригответе за приятни сантиментални преживявания. Любовта на сътрудниците ви липсва, по тази причина се постарайте да си възвърнете хармонията както в възприятията, по този начин и в секса и то още през днешния ден. 

РИБИ

Очаквайте доходи, които прелестно ще ви изненадат макар почивния ден и ретроградното придвижване на Меркурий. Спазвайте законите на страна и най-много финансовите и бъдете деликатни, в случай че тъкмо през днешния ден преговаряте, с цел да не се неуспехите. Решителността ви, за жалост граничеща с твърдоглавие и дебелоглав, няма да ви донесе триумф на работното място, в случай че не я надмогнете до момента в който Меркурий е към момента назадничав. Несемейните са пред своя звезден момент. Очаква ви ново любовно въодушевление. Сексът ще ви достави наслаждение, в случай че възприятията ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с сътрудник Скорпион.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР