Истинските албиноси канибали, вдъхновили филми на ужаситеЗа тези, които са

...
Истинските албиноси канибали, вдъхновили филми на ужаситеЗа тези, които са
Коментари Харесай

Истинските албиноси канибали, вдъхновили филми на ужасите

Истинските албиноси канибали, въодушевили филми на ужаситеЗа тези, които са гледали филмите на ужасите “Хълмовете имат очи ” (The Hills Have Eyes) или “Погрешен завой ” (Wrong Turn), тази история може да наподобява позната, тъй като тези филми са основани на тези събития.И тези истории описват за изцяло безмилостни хора, които живеят надалеч от обществото и нямат никакви морални правила, в това число са и канибали.А това, което е най-страшно е, че тези хора като че ли предават своето плашещо завещание от потомство на потомство, защото, измежду тях са виждани младежи и даже децата.

 Кадър от кино лентата “Хълмовете имат очи ”
Кадър от кино лентата “Хълмовете имат очи ” Въпреки обстоятелството, че всичко това са най-вече градски митове, има хора, които настояват, че това се случва (и се случва) в реалност.В средата на планинска верига в Пенсилвания, в подножието на връх Хенкок, има селска общественост, с типични хилбили – бедна популация, която злоупотребява с алкохол и оръжие. А някъде наоколо до тях, в региона на селото Селърсвил, се споделя, че живее огромно семейство (клан) от албиноси – канибали.
Домът им се губи в гъстите планински гори, от където те се спускат през нощта и се скитат из провинцията в търсене на плячка. Те атакуват ферми и крадат добитък, само че с не по-малко старание хващат самотни пасажери и даже се твърди, че нападат коли.След нападенията, те реалокират плячката в леговището си, което се допуска, че е остарял под земята бункер. Има един свидетел, който споделя в телевизионната стратегия Weird US, че е видял къщата на хората албиноси. Той споделя: “Аз не видях самите албиноси, само че видях къщата им. Беше доста необичайно. За начало, би трябвало да се качите по черния път до остарелия червен мост. След това, по неравния разрушен път ще стигнете до няколко дупки в хълмовете с порти. Подобно на хобитови жилища. Това са остарели жилища, които наподобяват на мазета с глинен покрив. ”Истории за тези албиноси изобилстват. Някой ги е видял да преследват с пушки тези, които са се осмелили да се изкачат по планината. Също били видяни да правят необикновени ритуали с музика, в средата на гористата околност, измежду дърветата. Местни поданици описват, че албиносите правят демонски ритуали и по време на тях убиват хора.

 2 - Истинските албиноси канибали, въодушевили филми на ужасите
Те, или не знаят по какъв начин да приказват на езика на хората или не желаят да приказват с други. А техният личен език е като някакъв тип бърборене и ръмжене. Този език наподобява остава с тях от времето, когато хората са били примитивни. Тези албиноси не са надалеч от примитивното положение и споделят, че вървят и тичат на два крайници еднообразно добре, както и на четири крайници.Различните очевидци разказват външния им тип по друг метод. Някой ги разказват като избягали от цирк изроди, а други считат, че са жертви на научни опити. В някои истории те имат светещи очи в тъмното, т.е. те към този момент не наподобяват даже човешки.Местните споделят, че даже полицията се опасява да обикаля в местността, където живее това извънредно семейство. Особено през нощта.Паранормалният откривател Ейми МакКормик разказва личното си следствие на случая с канибалите албиноси. Той споделя: “Прочетох доста истории за тях, в това число истории от очевидци, които персонално са ги виждали. Въпреки това, в никакъв случай не съм намирал признаци за съществуването на това семейство. Току-що открих няколко изоставени къщи в тази област, които бяха цялостни с нечистотия. Търсенето в локалните архиви също не ми даде нищо. Но е допустимо, не всичко да е влезнало в новините. ”

 Кадър от кино лентата “Погрешен завой ”
Кадър от кино лентата “Погрешен завой ” Изглежда, че от Пенсилвания дребното семейство се е преместило на друго място, тъй като има истории за доста сходно семейство убийци в Калифорния. Най-често, те са следени в селския регион Хикс Роуд, покрай Сан Хосе.На тези хора им е обещано прозвището “кървави албиноси ”. Както в Пенсилвания, по този начин и тук, те преследват “нарушители ” в техния регион, нападат хора и коли. Понякога хората изчезват тук и се счита, че ги отвличат албиносите.Местен гражданин на име Райън споделя: “Всеки, който е израснал в региона на залива, е чувал за Хикс Роуд, в покрайнините на Сан Хосе. Уверявам ви, че всички тези истории са достоверни и фамилията на албиносите живее там в остаряла къща.Моят непосредствен другар Дан ги видя през есента на 2007 година, или по-скоро в края на август, когато той и неговите другари се движели с кола по пътя, късно през нощта. Един от тях шеговито предложил: „ Да потърсим неуловимите канибали! “, а Дан, който карал, в началото бил песимистичен, само че под натиска на приятелите си решил да вземе присъединяване в заниманието.Навлезли в лъкатушен сектор от пътя, около хълмовете. Дан към този момент се чувствал под напрежение и споделил: “Всъщност тук няма албиноси. “, като самичък се опитвал да се убеди в това. Но внезапно, пред колата се появила огромна фигура, която била осветена от фаровете. Това предиздвикало Дан незабавно да натисне внезапно спирачката. Когато излезли от колата, видели огромен човек да лежи по средата на пътя и не помръдвал.Докато разбрали какво се е случило, някой различен излязъл от мрака и, когато фаровете го осветили, се оказало, че това са трима мъже с кожа, която е доста бяла, като паста за зъби и кървави зли очи. Те сграбчили падналия голям мъж пред колата и го повлекли на някъде, оставяйки диря от кръв зад тях.След като изчезнали в тъмнината, Дан и приятелите му най-сетне се възстановили от шока от това, което били видели. Напуснали мястото допустимо най-бързо. Предницата на колата имала диря от блъснатото тяло, а Дан и приятелите му се заклеха, че всичко, което се е случило, е истина. ”В тези гори са откривани доста раздрани и осакатени животни. Местните имат вяра, че това също е дело на албиносите. Вероятно са убивали животни по време на мистериозните си ритуали.Има и екзотична версия, че тези същества са остатъци от някакво друго човешко племе (вероятно примитивно), което е оживяло до нашето време.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР