Истински шок изживяха зрителите на Игри на волята след като

...
Истински шок изживяха зрителите на Игри на волята след като
Коментари Харесай

Зверска агресия към Паулина от Игри на волятаслед като поб...

Истински потрес изживяха феновете на " Игри на волята " откакто един от любимците за победител - Борис, отпадна от конкуренцията.

Той трябваше да се бори против Паулина от своя тим на Приключенците, само че защото тя си беше купила преди този момент преимущество, съумя да дръпне в дуела със забележителна преднина. Нещо повече - двамата нямаха еднакъв старт съвсем по нито един индикатор, защото върху Борис висяха тежки вериги, с които трябваше да се придвижва, до момента в който бута кануто на Арената, а Паулина беше свободна да приложи целия си боеприпас от благоприятни условия.

Това, несъмнено, накара мрежата безусловно да се взриви. Стотици мнения се изсипаха още по време на дуела сред двамата в профила на Игрите, а писанията на почитателите бяха, меко казано, подигравателни по отношение на Паулина. Зрителите също по този начин заподозряха продукцията, че преднамерено са бутнали напред Паулина и по този начин са решили авансово дуела.

" Ако би трябвало да бъда оптимално справедлив, веригата просто ми пречеше да вдишвам. Това е нещото, което ме провали на тази борба. Така го усетих, по този начин мисля, че беше ", споделя Борис в изявление след излизането си, което в допълнение нагорещи почитателите на формата, написа show.blitz.bg.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР