Истински расистки скандал се заформи в социалните мрежи, след като

...
Истински расистки скандал се заформи в социалните мрежи, след като
Коментари Харесай

Жесток скандал преди сватбата на сина на Майкъл Джордан с българката Радина

Истински расистки скандал се заформи в обществените мрежи, откакто светът научи, че българката Радина Анева ще става снаха на баскетболната легенда Майкъл Джордан , разбра HotArena .

Една от най-култовите рапърки на всички времена – Трина, побесня , откакто видя заглавие в американски уебсайт. В него синът на Въздушния - Джефри Джордан, е причислен към " Отбора, който споделя " не " на черните дами ". Въпросният хаштаг в действителност е в отбрана на смесените връзки и бракове, само че името му оставя противен усет измежду афроамериканското население, което възнегодува и изкритикува остро заглавието на публикацията.

" Как се чувствате, когато видите този хаштаг "?, попита очевидно разочаровано рапърката Трина, а обявата й провокира същински възторг. В стотици мнения хората възнегодуваха против метода, по който е разказана връзката сред красивата Радина и 29-годишния прочут правоприемник Джефри.

В текста се споделя по какъв начин Джефри надали не е поел по стъпките на татко си , който през 2013 година се ожени за кубинския модел Ивет Прието.

Въпреки възмутителните мнения под публикациите Съединени американски щати се радват на новината за сродяването на Радина и Джефри. За идната сватба се заговори още в края на септември. Тогава двамата влюбени бяха засечени на отмора в България. Те бяха тук по случай рождения ден на Радина. Тя употребява момента да запознае бъдещия си брачен партньор с хубостите на екзотичната ни за американците страна и, несъмнено, да го показа на околните си.

Няколко седмици по-късно двамата с Джефри се насочиха на любовно премеждие на Хаваите. Именно там Джордан-младши изиска ръката на Радина - с голям пръстен с огромен елмаз и голям брой дребни скъпоценни камъчета към него. Американските медии съпоставят пръстена на Радина с този на милионерската дъщеря Парис Хилтън, която се сгоди малко след нашенката. Те означават, че изборът на Джефри е впечатляващ и моден.

Разбира се, Радина сподели " Да ". Двамата разкриха публично желанията си за брак точно на Нова година , откакто разгласиха фотография на сватбения дневник, в който Радина ще разказва приготовленията за вълнуващото събитие.  Ясно е и че Радина, която е извънредно дейна и дисциплинирана, ще се занимае с организацията на цялото събитие, с цел да бъде по усета й. Първите дни на новата година тя прекарва, изучавайки най-новите сватбени трендове, с цел да може да избере най-прекрасната рокля за събитието на живота си.

" Благодарна съм за това, че израснах като човек, за уроците на живота, за триумфа и любовта, които претърпях през отминалата година. Гледам напред, планирайки бъдещето, което се състои в това да слага начало на фамилията си с моя най-хубав другар ", гласи равносметката на сполучливата българка, която гради и солидна кариера като началник екип в „ Туенти Сенчъри Фокс “.

Както се вижда, на двамата влюбени изобщо не им пука по какъв начин останалите одобряват новината за годежа им , тъй като най-хубавото за тях занапред следва, предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР