Истинската любов – къде е Тя? Любовта съществува. И всеки

...
Истинската любов – къде е Тя? Любовта съществува. И всеки
Коментари Харесай

Съществува ли истинската любов? Онази, която завинаги остава

Истинската обич – къде е Тя? Любовта съществува. И всеки има разнообразни показа за нея. Истинската обич е тази, която остава. И устоява на времето. Преминава през компликациите и става все по-силна. Не е наложително същинската обич да е безусловно към мъж. Тя може да бъде другар или кариера, да вземем за пример. Чували сме от доста актьори, че киното е тяхната същинска обич. Както и музиката, за артистите.

Единствената същинска обич е тази сред родител и дете. Любов, която продължава постоянно.

Любовта е чувство. Не може да я предизвикаш, нито да си я купиш. Тя просто идва. Връхлита те и трансформира живота ти. Променя и самата теб. Истинската обич остава. Завинаги. Някъде. Някога. Ще се случи. И на теб. Ще я срещнеш. Тя ще пристигна. Кафяви очи. Черна коса. Една усмивка. Устни, които ще допрат твоите. И ти ще полетиш. Високо. Ще мечтаеш. И ще се влюбиш. Истински. В него. В момчето, с кафявите очи. Ще обичаш. И ще бъдеш обичана. Защото това е смисълът на любовта. Тя би трябвало да е взаимна. Истинската обич е споделена. Останалата – несподелена. Неизживяна. Невъзможна. Тъжна.

Истинската е друга. Кара те да сияеш. И да вярваш. В него. В нея. В себе си. И те прави по-добър човек. Изпълнен с фантазии.

Защото същинската обич е тази, която остава. Тя е скъпа. И може би не на всеки е отредено да я срещне. Но аз ви го поисквам от сърце. Пожелавам ви един ден и вие да изпитате това възприятие. Да се почувствате щастливи. Защото това е незаменимо чувство. Е, може би не ви описах същинската обич доста добре, само че не се сърдете. И аз също не съм я срещнала. Все още. Чакам я. Ще я чакаме дружно. Може би някой ден, отдалечен или не, Тя ще пристигна. Бог ще ни я изпрати. Като подарък. За нас.

Аз имам вяра. Вярвам във вкусната храна. В положителните хора. И в любовта. И знам, че един ден всеки един от нас ще я изпита. Пожелавам ви го. Пожелавам го и на себе си. А дотогава – не забравяйте да се обичате. И да се наслаждавате на живота. Защото той е прелестен. Усмихни му се, с цел да ти се усмихне и на теб.

Представяме ви някои от знаците, които демонстрират същинската обич.

Липса на ревнивост

Ревността е неизменима част от една връзка, факт. Но доверието, което си имате, вярата в другия и спокойствието, са доказателство за същинската ви обич. Защото ревността е токсична. И прекомерно доста се обича, с цел да позволите на нея, както и на свадите, да повлияят на обичта ви.

Много постоянно двойките се разделят, заради прекомерната ревнивост от едната страна. Ненужна суматоха и задушаване. Не може да затвориш един човек в клетка, с цел да ти е правилен. Изневярата е избор. И постоянно идва с причина.

Разликата в същинската обич е, че сте толкоз заети да се обичате и толкоз щастливи дружно, че на нито един от двама ви не би ви хрумнала концепцията за невярност.

Той е постоянно до теб

И в положително. И в неприятно. Той е този, който постоянно е до теб. Подкрепя те и те пази. Не разрешава на никой да те нарани. Гледа те като писано яйце. Защото те обича. И любовта му е същинска. И още по-хубаво е, че ти също се отнасяш по този начин към него. Винаги го подкрепяш и си най-големият му почитател. Окуражаваш го и не спираш да му показваш какъв брой го обичаш и държиш на него.

Не може да мразиш

Забелязала ли си по какъв начин всичката ненавист, която си изпитвала преди, внезапно се е изпарила. И по какъв начин виждаш положителното в хората. И единствено хубавите им качества. Както и гледаш на живота положително. Усмихваш се все по-често. И на всички места виждаш обич. И започваш да се държиш по-добре с хората. Става все по-мила. Това е по този начин, тъй като човек дава на останалите това, което носи в себе си. А ти си изпълнена с обич. И не пропускаш нито момент, да я предадеш на хората към теб.

Борите се дружно

Приемаш неговите борби за свои и назад. Преминавате дружно през всички мъчно, без значение дали става въпрос за него или теб. „ Моите проблеми са и твои проблеми “ – постоянно си повтаряте. Ти го обичаш освен поради самия него, само че и си влюбена в метода, по който той е минал през всички мъчно, с които животът го е срещнал. Възхищаваш му се и искаш да му покажеш, че към този момент не е самичък. Има сателит, който ще е постоянно до него. И той ще е постоянно до теб. Защото това е същинската обич. Заедно във всичко. Завинаги.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР