Истинска война за Краси Радков се разрази в тв ефира.

...
Истинска война за Краси Радков се разрази в тв ефира.
Коментари Харесай

Разрази се истинска тв война: Всички искат Краси Радков след шоуто на Слави

Истинска война за Краси Радков се развихри в тв ефира. Самият артист се похвали, че е доста издирван и мечтан от разнообразни продуценти, научи HotArena.
„ Преди три дни получих предложение да стартира работа при един от огромните продуценти у нас. Едва ли ще вършим нещо пиратско, но… премислям го като оферта ”, съобщи Радков на СлавиТрифонов.
Изненадата у Дългия не търпя дълго и той бързо съобрази, че Краси не се майтапи. Както е известно, шоуто на Слависпира след 31 юли, а настояването е от страна на Трифонов. Не са малко искащите да прилапат членовете на екипа му. А Краси Радков се трансформира в ябълка на раздора.
Според екранната Баба Вуна някогашните му сътрудници Любо Нейков и Евтим Милошев демонстрират сериозен интерес към негово присъединяване в плановете си, написа „ България през днешния ден ”. За тази цел те предложили и положителни възнаграждения.

„ Моля те, единствено не споменавай името на Халваджиян. Поне ти не! ”, отговори на репликата на Краси Слави, в отговор, че с изключение на Милошев и други се „ бият ” за него.
„ Ама и той, я ”, добави Радков, при което залата избухна в смях.
Трифонов обърса потно чело и просто се призна за надвит.
Факт е, че Халваджиян от дълго време желаят да работят с артиста и нееднократно са го канели в свои планове. Много е допустимо след края на предаването на Слави, Краси да смени освен шоуто, само че и малкия екран.

Засега обаче Любо Нейков отхвърля коментар за бъдещите си работни планове с Краси Радков, а Халваджиян са във почивка и не подвигат телефоните си. По всичко наподобява обаче, че след повече от 10 години под управлението на Славистигат на Краси и той счита да се изявява независимо.
Много е допустимо артистът да се върне в театъра, където към този момент има роля в пиесата на Иво Сиромахов „ Островът ”, режисирана от Съни Сънински. Освен това се чака да се изявява и в разнообразни фолк клубове, където е канен от години.
Комикът счита да се изявява и в чалгата, като даже записва лични части по композиции на Евгени Димитров — Маестрото. И се надява с тях да цялостни кръчми и нощни заведения с вкусен хонорар.

В момента цената на Краси Радков за един час е 2500 лева, като същите възнаграждения във фолка прибират Милко Калайджиев, Тони Дачева и Нелина. Краси очевидно възнамерява да разнообрази програмата си, а респективно и участията си.
Слави от дълго време предлага своите артисти „ чартърен ”, като Пайнера и даже прибира част от хонорара им, когато се изявяват по клубове или като конферансиета. Ресторантьорите пък са доста по-доволни от участията на Краси и сътрудниците му, които освен пълнят заведенията, само че и носят доходи.

Актьорските вечери се радват на надалеч по-голяма посещаемост, в сравнение с участия на звезди като Фики и Преслава. А и излизали по-евтино от гостуващите реализатори, които прибират сред 5 и 7 бона на час.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР